Kapcsolat

Sorozat

2021-ben a szörnyetegek királya is újjászületik a Netflixen

blank

blank

Az amerikai médiaszolgáltató és produkciós vállalat nemcsak elkaszálja ambíciózus sorozatait, amiért a méréstechnikáik alapján nem hozzák az elvárt nézőszámot, de új dolgokat is bejelent: például három legendás fantasy univerzum is megelevenedik majd a kínálatukban a jövőben, valamint Vajákból, no meg spin-offokból sem fogunk hiányt szenvedni. A legújabb információk szerint pedig még a kaidzsukarakterek koronázatlan királya, Godzilla is újjászületik a platformon.

A Honda Isiró által 1956-ban megteremtett tokuszacu-szörnyeteg eddig több mint harminc japán és két (egymástól független) amerikai történetben tűnt fel az évek során, ezzel pedig a Godzilla hivatalosan is a filmtörténelem legrégebb óta tartó és legtöbb részt megélt franchise-ává avanzsált – ezt pedig még a Guinness Rekordok Könyve is elismerte korábban.

De persze az óriásszörny még ennyi év után sem tervezi a nyugdíjba vonulást, a 2014-es Gareth Edwards-film és annak Michael Dougherty által rendezett folytatása után jön a Godzilla vs. Kong 2021-ben, valamint – ahogy most megtudtuk – ugyanekkor egy teljesen tiszta lappal indított széria is: ez a Singular Point alcímet viseli, és a Netflixen fog debütálni. Ugyanakkor nemcsak a sztorija, de a kivitelezése is formabontó lesz, amiért félig kézi rajzolással, anime stílusban, félig pedig CG technológiával készül.

blank
Kazue Kato korai karakter vázlatai – forrás: https://www.ign.com/

A sorozatot a My Hero Academia mögött álló Bones Studio készíti, direktora Atsushi Takahashi, de mellette a sci-fi íróból lett forgatókönyvíró és vágó, Toh EnJoe, a Ghibli Stúdió animátora, Eiji Yamamori, valamint a Doraemon zeneszerzője, Kan Sawada is jelen van.

A Godzilla: Singular Point a tervek szerint 2021-ben érkezik a szolgáltató kínálatában, a franchise korábbi darabjai (Godzilla: Planet of the Monsters, Godzilla: City on the Edge of Battle és a Godzilla: The Planet Eater) mellé.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak