Kapcsolat

Gaming

Már több PlayStation 5-öt is tönkretett a Call of Duty: Black Ops – Cold War

Egyeseknél idegháborús környezetben tért vissza a Call of Duty a PlayStation 5 konzolokra.

blank

blank

Egész internet-szerte egyre több olyan hír üti fel a fejét, hogy a Call of Duty: Black Ops – Cold War tönkretett egy-egy PlayStation 5 konzolt. Igen, jól olvastátok, nem a játék fagy le, lép ki vagy kapcsolja ki a masinát, hanem egyenest hazavágja azt. Na nem kell azért megijedni vagy iszkolni eltávolítani a legújabb Call of Duty-t az eszközről. Egyrészt mert a nagy számok törvénye alapján vajmi kevés az esély, hogy pont te legyél peches, másrészt pedig mert létezik egy nem hivatalos és nem száz százalékos megoldás is a javítására. Ez természetesen nem biztos, hogy sokakat vigasztal, főleg annak tükrében, hogy a javítófolt bő egy hét múlva érkezik meg a gépekre, ami többek közt ezt a “kis kellemetlenséget” hivatott orvosolni.

Hogy a hibát a szoftver vagy a hardver generálja, arról most még csak találgatni lehet, de ha tippelgetésbe bocsátkoznánk, valószínűleg egy bizonyos szinten mindkettő ludas. Remélhetőleg a javítás és a rendszerfrissítések a jövőben csökkentik ezek előfordulási esélyeit.

blank

De ha mégis előfordulna az elképzelhetetlen, akkor kövesd az alábbi lépéseket:

1. Húzd ki, majd dugd be újra a konzolt
2. Gyorsan nyomd le a Power gombot és tartsd lenyomva 15 másodpercig
3. Ez elindítja a gyári beállítások visszaállítását, nem kell megijedni a “Rebuilding Storage” felirattól
4. ???
5. Profit

A fenti lépéssorozat elvileg megoldja az alvó mód esetén fellépő hasonszőrű problémákat. Természetesen nem biztos, hogy ezt heti rendszerességgel érdemes végrehajtani rajta, szóval az alvó módot egyelőre kapcsoljátok ki, ha nem kell a konzol, nem tart semmiből megnyomni a gombot. A Black Ops meg talán ráér egy hetet, főleg most, hogy mindjárt itt a Cyberpunk 2077 is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak