Kapcsolat

Gaming

Ajjaj, úgy fest, hogy a Resident Evil Village is késni fog egy kicsit

Nem jó előjel…

blank

blank

A Resident Evil sorozat számos felvonást megért már 1996-os indulása óta, a Capcom azonban rendre megmutatta, hogy egy ekkora ívű sorozat is képes úgy megújulni, hogy közben hű marad az “eredeti” szellemiségéhez. Ez történt a Resident Evil 4, illetve a Resident Evil 7 esetében is, közben pedig igazán nagyszerű remake-ek is napvilágot láttak. És ha már az egyes epizódok újrahangszerelése is szóba került, nem árt megemlíteni, hogy már a következő is folyamatban van, még ha nem is zökkenőmentesen halad annak fejlesztése. Nem csoda hát, hogy a soron következő részt sokan úgy várják, mint a messiást – de nekik sajnos van egy rossz hírünk. A Resident Evil nyolcadik, Village alcímet viselő részének május 7-én kellene megjelennie, a feltételes mód azonban nem véletlen. Nagyon úgy fest ugyanis, hogy a játék késni fog. Hivatalos bejelentés egyelőre ugyan még nincsen, de az Edge magazin áprilisi számában már nem a májusi dátum szerepel, hanem a június 22.

Ugyanakkor a dátum nemcsak a magazinban feltüntetett megjelenésnél szerepel így, hanem a vonatkozó cikk egyik bekezdésében is. Persze az is benne van a pakliban, hogy egy egyszerű tárgyi tévedésről, vagy elírásról van szó, és amíg a hivatalos megerősítés nem érkezik meg, addig nem feltétlenül kel “megrettenni”.

blank

Akárhogyan is legyen, a Resident Evil Village megjelenésekor az előző generációra vásárlók ingyenes PlayStation 5 verziót is kapnak, utóbbiak pedig akár már egy kört is futhatnak, ha úgy tetszik egy exkluzív demo keretében.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak