Kapcsolat

Gaming

A Cyberpunk 2077 Geralt nélkül marad… egyelőre

Pedig örültünk volna egy Netrunner Geraltnak.

blank

blank

Most már tényleg mondjuk, hogy a Cyberpunk 2077 ezen a héten megjelenik, méghozzá december 10-én. Ennek pedig misem támaszt jobban alá, minthogy a szabályos hype-cunami és a szivárgások együttese nagyjából mindent elsöpört az elmúlt egy-két hét folyamán, ami az útjukba került. Többek közt emiatt derült ki az is, hogy nem marad a CD Projekt Red közelgő alkotása neves sztárvendégek nélkül, ellentétben Ríviai Geralttal, akiről sajnos biztosra mondhatjuk, hogy nem akadhatunk össze vele Night Cityben. Ezt maga a The Witcher 3: The Wild Hunt főszereplőjének szinkronhangja, Doug Cockle erősítette meg – de igazából nem is ez az érdekes, hanem amit még ezen kívül mondott…

A szörnyvadász angol hangját adó szinkronszínész a Eurogamernek adott interjújában elmondta ugyanis, hogy “egyelőre” nem vonták be a Cyberpunk 2077 munkálataiba, valamint hozzátette, hogy “esett szó róla még nagyon régen, de végül senki sem keresett meg ezzel kapcsolatban. Valójában kissé szomorú is vagyok emiatt. Sebaj, majd valamikor a jövőben…”

blank

Hogy ez azt jelenti-e, hogy Cockle egy DLC keretében vagy mellékszereplőként visszatér majd Geralt szerepéhez egy cameo erejéig, az nem derült ki biztosan, de annak tükrében, hogy egy retró játékmagazin borítóján Ciri bekerült a játékba, nem kizárható a The Witcher / Vaják címszereplőjének későbbi felbukkanása.

blank

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint légy te is a Cyberpunk 2077 – Hungary csoport tagja!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak