Kapcsolat

Film

A Flash-film rebootolja a DCEU-t, azonban nem teszi semmissé az eddig történteket

blank

blank

Egy ideje tudható, hogy a készülő Villám-film története a Flashpoint című képregényt használja kiindulópontként: a füzetek lapjain Barry Allan egy olyan párhuzamos világba csöppen, ahol Thomas Wayne a jelmezes igazságosztó, Martha pedig a bűn bohóchercegnője. A filmben viszont a Tim Burton-féle Bruce Wayne tér majd vissza Michael Keaton megformálásában, de az eddigi DCEU denevérje, Ban Affleck is jelen lesz, az ígértek szerint egy moziverzumtól igen szokatlan drámai történetszálban.

Ezra Miller, a villámgyors szuperhőst alakító színész már az augusztusi DC FanDome The Flash panelbeszélgetésen megerősítette, hogy karakterének önálló filmje valóban egy nyitás lesz a multiverzum felé, amivel nemcsak a múlt és a jövő, hanem egyben az alternatív idősíkok előtt is kapuk nyílnak a moziverzumban. Most pedig az is kiderült, hogy a történet nem egyszerűen a DCEU bővítéséül fog szolgálni, hanem egyben rebootolja is azt, de mindezt úgy, hogy közben nem törli el az eddig történteket.

Kapcsolódó: Titánok: Batman egyik ikonikus ellenlábasával érkezik a 3. évad

Ez megmagyarázza azt a korábbi híresztelést is, miszerint Ben Affleck csupán Andy Muschietti rendezésében tér vissza szerepéhez, a Warner Bros. pedig továbbra is a Robert Pattinson-féle Bruce Wayne-t tekinti a DCEU jövőjének – azaz szinte biztosra vehetjük, hogy Pattinson denevérje előbb-utóbb csatlakozni fog majd az Igazság Ligájához, legalábbis Gal Gadot késleltetett hősnőjéhez, Wonder Woman-hez, valamint Miller Villámjához, aki ennek az egész újrakezdésnek lesz az első főhőse.

A The Flash a jelenlegi álláspont szerint 2020. június 3-án kerül majd a mozikba, azonban a jelenleg is tomboló pandémia miatt megtippelni is nehéz volna, mikor tud visszaállni a rend világszinten.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, nehogy lemaradj, valamint ne feledkezzetek meg szeptemberi nyereményjátékunkról sem, aminek keretein belül most két Marvel+ képregényt, egy steames Hellblade Senua’s Sacrifice kulcsot, fődíjként pedig egy 28 cm-es Baby Yoda plüss figurát nyerhettek meg.


Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak