Kapcsolat

Gaming

A God of War rendezője állítja, érdemes lesz figyelni az idei PlayStation Showcase-re

A Sony állítólag olyan bejelentést tesz, amitől eldobjuk az agyunkat.

blank

blank

Lassan itt az év vége, ez pedig az az időszak videojátékos fronton, amikor mindenki igyekszik eldurrogtatni a még meglévő patronjait. Azt nem állítanánk, hogy a héten (egészen pontosan szeptember 9-én) megrendezésre kerülő PlayStation Showcasen a Sony ezt fogja tenni, az azonban biztos, hogy jónéhány PS5-ös játék fog bemutatkozni, amelyek megjelenésére már nem kell olyan sokat várnunk. David Jaffe, a God of War első (2005) és második (2007) részének rendezője viszont állítja, nem pusztán ezért lesz érdemes figyelni a csütörtöki rendezvényt, hiszen lesznek itt olyan dolgok is, amelyek vinni fogják a pálmát.

A szakember még szombaton tett közzé egy videót saját Youtube-csatornáján, amelyben többek között elmondta, hogy (bennfentesként) tudomására jutott már néhány információ a PlayStation Showcase kínálatát illetően, ám konkrétumokról nem volt hajlandó beszélni, csupán azt erőstette meg, hogy a rajongókat nem fogja csalódás éri, mivel hagyományosnak mondható PlayStation-exkluzív játékokra számíthatnak. Ezenkívül Jaffe azt is elárulta, hogy ha a teljes felhozatalt nem is, annak krémjét ismeri, és nagyon izgatott amiatt, hogyan fognak az emberek reagálni rájuk. Természetesen szóba került az általa útjára indított God of War is, (vagyis a 2018-as változat 2022-re áttett folytatása), amivel kapcsolatban Jaffe úgy fogalmazott, hogy nem tudja megerősíteni (de cáfolni sem) azt, hogy az eseményen végre bemutatják nekünk Kratos következő kalandját, azt viszont elárulta, hogy tudomása szerint a játék fejlesztői 40 órás játékmenetre törekednek, ami hosszabb lenne a három évvel ezelőtti elődnél.

Ám itt még nincs vége a dalnak, nem sokkal a videó után Jaffe ugyanis ismét hallatott magáról (vagyis inkább a PlayStation Showcase-ről): ezúttal Twiterre írta ki azt a szöveget, hogy „”Itt egy teljesen haszontalan poszt, de ha nem mondok valamit, azonnal felrobbanok!!! Szóval éppen most tudtam meg, hogy készül egy új PlayStation-játék, amelyről fogalmam sincs, mikor leplezik le (talán jövő héten, talán nem), ám ha ezt megteszik, akkor az emberek elb*sszák majd az agyukat! Kemény!” Könnyen lehet tehát, hogy a Sony tartogat számunkra egy olyan bejelentést, amitől tényleg a feje tetejére áll a világ. A megfejtést illetően találgatásokba felesleges lenne bonyolódni, legjobb lesz, ha megvárjuk a PlayStation Showcase kezdetét, melynek időpontja tehát szeptember 9-én, csütörtökön, magyar idő szerint este 10 órakor lesz. És mindenképpen érdemes lesz végigülni a közel 40 perces előadást, mert annak végén panelbeszélgetések keretében tudhatunk meg többet a bemutatott játékokról, amik között előfordulhat, hogy az Alan Wake remasterelt változatát is ott találjuk majd.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak