Kapcsolat

Gaming

A harc és a csaták dominálnak a PlayStation Plus októberi kínálatában

Akinek pedig ez nem jön be, ragadjon ütőt.

blank

blank

Az ősz beköszöntével egyre inkább közelebb kerülünk ahhoz a ponthoz, amikor a szabad levegő helyett inkább bevackoljuk magunkat a meleg szobába, és végigpörgetjük videojátékos katalógusunkat, hogy kiválasszuk, mely programokkal lenne érdemes kitölteni az üres órákat. Szerencsére ebben továbbra is partner a Sony, hiszen mint mindig, úgy októberben is lesz PlayStation Plus, melynek kínálatában meglepő módon egyetlen ijesztegetős játékot sem találunk (dacára annak, hogy a második őszi hónap neve gyakorlatilag egyet jelent a Halloweennel). Helyettük a vérre (némely esetben halálra) menő harc és csaták dominálnak, avagy lássuk, mivel is játszhatnak az előfizetéssel rendelkezők októberben.

Mortal Kombat X

blank

Idén végre bemutatták az új Mortal Kombat-filmet, amely ha nem is váltotta meg a világot, jó kis zúzdának volt mondható. Azt nem tudjuk, hogy a Sony emiatt rakta-e be a PlayStation Plus kínálatába a NetherRealm 2015-ben megjelent játékát, de ha mások nem is, a rajongók biztosan örülni fognak neki. Már csak azért is, mert az MK-sorozat tizedik főjátéka egészen moziszerű élményt nyújt, onnantól kezdve, hogy elkezdődik a verseny, melynek tétje természetesen ezúttal is a világ sorsa. A programban van egy-és többjátékos mód is, így akár online meccseken is megmérettethetünk a legjobbakkal, akik között a már jól ismert harcosok mellett új kihívók is akadnak. De a legszembetűnőbb újdonság az, hogy a sorozat történetében először minden karakterből több, eltérő változat érhető el, különböző stratégiákkal és harcmodorral. Mindenképpen az egyik legbrutálisabb Kombat élmény, érdemes tehát ki-és/vagy újrapróbálni.

A Mortal Kombat X eredetileg 2015-ben jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra.

Hell Let Loose

blank

Ugyan a mai világban egyértelműen a Call of Duty számít a háborús játékok etalonjának, azért hébe-hóba előállnak mások is egy fogyasztható alkotással. Így tett a Team 17 is, akik hosszas előkészületek után idén júliusban jelentették meg a Hell Let Loose című multiplayer FPS-üket, mely a második világháború poklába kalauzol el minket, ám mindezt úgy, hogy próbál minél valósághűbb lenni (a térképeket például légfelderítési képek és műholdas adatok alapján modellezték). A játékban 50v50 meccseket van lehetőségünk lenyomni, ahol 14 játszható szerep közül választhatunk, lehetünk például tisztek, felderítők, géppuskások, felcserek, utászok, de tankparancsnokok is. A legfontosabb azonban (ahogyan a valóságban is) a csapatmunka, hiszen anélkül esélyünk sem lesz a győzelemre, csakis együtt lehetünk igazán erősek ahhoz, hogy áttörjük az ellenséges vonalakat, és diadalt arathassunk.

A Hell Let Loose tehát 2021 júliusában jelent meg PC-re, október 5-től pedig PlayStation 5-ön és Xbox Series S/X-en is játszható lesz.

PGA Tour 2K21

blank

A végére már-már szokás szerint egy lightosabb darab, leginkább azoknak, akik inkább nyugalmasabb típusok. A HB Studios által fejlesztett PGA Tour 2K21 azt nyújtja, amit a neve is sugall, azaz golfozgathatunk egy keveset, méghozzá igazi világsztárok ellen. A játékotakár többedmagunkkal is játszhatjuk, ráadásul még a szabálykönyvet is megváltoztathatjuk, ha úgy tartja kedvünk. Emellett pedig eg személyre szabott karaktert és pályát is kialakíthatunk, ahol aztán tényleg mi lehetünk a virtuális golfvilág Tiger Woods-a. A PGA Tour 2K21 remek szórakozást kínál mindazoknak, akik szeretnének egypár kedves órát úgy eltölteni a friss levegőn, hogy közben mégis otthon maradnak.

A PGA Tour 2K21 eredetileg 2020-ban jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Ez lenne hát október hónap PlayStation Plus kínálata, az ajánlat október 5-től november 1-ig érvényes. Fontos megjegyezni, hogy a Hell Let Loose kizárólag PlayStation 5-re szerezhető be, a másik kettő pedig PS4-re, de a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően PS5-ön is játszhatóak. És ha valaki nem tette volna meg, október 4-ig még a szeptemberi játékokat is bezsákolhatja.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak