Kapcsolat

BREAKING

A Harry Potter univerzumában játszódó tévésorozat érkezik a HBO Max-re

Már akár készpénzek is vehetjük.

blank

blank

Ahogy arról nemrégiben mi is beszámoltunk, J.K.Rowling varázslós univerzumának filmes jogait birtokló Warner Bros. újonnan Tom Ascheint ültette a franchise élére, akinek többek közt azt is az orrára kötötte, hogy ne szimplán csak gondozza, de tovább is bővítse a Harry Potter világát. A hír hallatán mi azonnal a Warner birtokában lévő HBO Maxet, illetve egy varázslós sorozatot kezdtük vizionálni, és lám, bejött… A hírről a The Hollywood Reporter számolt be a minap, és bár az információk szerint a projekt még annyira a fejlesztés korai szakaszában tart, hogy egyetlen stábtagja sincs, a Warner azonban már gőzerővel keresi a megfelelő alkotókat, kezdve az írótól a showrunneren át egészen a producer(ek)ig.

Konkrétumokról tehát most még korai lenne beszélni, ráadásul a HBO Max és a Warner Bros. is reagált a híresztelésre, cáfolva hogy készülne bárminemű Harry Potter sorozat is náluk, a cikk azonban rámutat, hogy ez csupán azt jelzi, hogy semmilyen hivatalos papírforma [szerződés] nem született még a projekt kapcsán, azaz tehát ötletként van jelen a Warnernél. Az írásban továbbá arról is szó esik, hogy az egyre elharapózni látszó streaming-háborúban mindenképp logikus lépés lenne egy kisképernyős varázslóvilág-széria elkészítése, ugyanis a közel tíz éve véget ért Harry Potter filmsorozat, illetve a Legendás állatok… összessége képzi jelenleg a stúdió (Rowlinggal közös) legértékesebb tulajdonát, a 2020-ban rajtolt HBO Max-ről pedig köztudott, hogy az egyik legfontosabb projektként van jelen náluk. Abból kiindulva, hogy csak a Harry Potter széria 7 milliárdot hozott a konyhára, egy célzatosan a streaming szolgáltató kínálatába szánt sorozattal tovább gyarapodnának a milliók, még az esetben is, ha a projekt minőség tekintetében zátonyra futna.

blank

Egyébként nem a tévésorozat az egyetlen varázslós tartalom, ami érlelődni kezdett, ugyanis az Avalanche Software stúdió is fejleszt egy, az univerzumban játszódó videójátékot, ami az 1800-as évek Roxfortjába fogja elkalauzolni a játékosokat, a dolgok jelenlegi állása szerint valamikor 2022 folyamán.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak