Kapcsolat

Sorozat

A Hulu sorozatot készít Pamela Anderson kiszivárgott szexvideójából

Több ismert név is szerepel a stáblistán, az egykori kebelcsodát viszont hiába keressük, nincs rajta.

blank

blank

Vannak olyan hírességek, akik pályafutásuk zenitjén túl is képesek meglepetéseket okozni és mindent elkövetni azért, hogy ismét reflektorfénybe kerülhessenek. Nem kivétel ezalól az egykori Playboy -és Baywatch sztár, Pamela Anderson sem, aki újonnan azzal került bele a hírekbe, hogy az amerikai szórakoztatóipari cég, a Hulu a kisképernyőre kívánja ültetni a ’90-es években nagy port kavart botrányát. Aki esetleg nem hallott volna róla, a sztori nagyon röviden annyi, hogy a szexszimbólumnak nyilvánított Anderson az egykori Mötley Crüe glam metal zenekar dobosával 1995-ben megköttetett házassága nászútján csaknem egy egyórás felvétellel örökítette meg egyik intim együttlétüket. A szexvideót később egy Rand Gauthier nevű, a házaspár által kirúgott, majd bedühödött villanyszerelő lopta el tőlük, amiért – Gauthier elmondása szerint – Lee egy shotgunnal kergette el őt otthonukból, ezt pedig a meglovasított felvételek közkinccsé tételével szeretett volna megbosszulni.

A Deadline értesülései szerint a nyolcrészes sorozat elsősorban Andersonék 96 órányi ismertség után kötött, viharos házasságát járja majd alaposabban körül, ám arról egyelőre nincs információ, hogy a modell vagy a zenész valamilyen formában részt vesznek-e a jövő tavasszal kezdődő munkálatokban. Ugyanakkor több stábtag neve is lelepleződött: e szerint Anderson-t Lily Jamest (Nyomd, bébi, nyomd), Lee-t pedig Sebastian Stan (Amerika Kapitány: A tél katonája) fogja megszemélyesíteni, míg a rendezői székben Craig Gillespie (Én, Tonya; Viharlovagok) foglal helyet. A szkriptekért Rob Siegel (A pankrátor, Turbó) felel, a produceri szerepkört pedig az a Seth Rogan-Evan Goldberg páros tölti be, akiknek olyan produkciókat köszönhetük, mint a Preacher vagy a Virsliparti című animációs agymenés.

Pontos premierdátum egyelőre nincs, a jelenleg is tomboló és beszámíthatatlan pandémia miatt pedig abban sem lehetünk biztosak, hogy egyáltalán sikerül elkezdeni a munkálatokat a tervezett időpontban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak