Kapcsolat

Sorozat

A kaptár: Végtelen sötétség – netflixes animációs sorozat érkezik

blank

blank

A Tokyo Games Show keretében rántották le a leplet a következő mozgóképes Resident Evil / Kaptár projektről, ami nem más, mint egy Infinite Darkness (azaz Végtelen sötétség) alcímmel érkező animációs széria lesz, egyenest a a Netflixren.

Paul W. S. Anderson Milla Jovovich-féle hatrészes filmsorozata után végre a Capcom is belátta, hogy hiába a zombifilmes őrület, az alapanyag sokkalta jobban működik, ha élőszereplők helyett a videójátékok karaktereit és történetszálait mozgatják tovább animációs berkeken belül. És bár az eddig ilyen produkciók minősége (is) elég hullámzóra sikeredett, négy évvel a Resident Evil: Vendetta bemutatóját követve újabb CG Resident Evil / Kaptár portéka érkezik, ezúttal egy netflixes sorozat formájában.

Kapcsolódó: Már okoseszközre sincs feltétlen szükség a Netflix alkalmazáshoz

Az Infinite Darkness-ről eddig csak az tudható, hogy a nyolc egyórás epizódok főszereplője Claire Redfield és Leon S. Kennedy lesz, executive producerként pedig az a Hiroyuki Kobayashi felügyeli a munkálatokat, aki már az első Resident Evil-játék óta segít egyengetni a franchise útját. Pontos premier dátum sajnos most még nincs, de a sorozat valamikor 2021-ben debütál majd a streaming platform kínálatában, kárpótlásul azonban kaptunk egy bő egyperces rövid előzetest a Netflix jóvoltából.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak