Kapcsolat

Gaming

A március is elég erős lesz PlayStation Plus fronton

Erős, erős…

blank

blank

A Sony idén igencsak nagylelkű ajánlatokkal kecsegtet PlayStation Plus előfizető számára: míg az év első hónapjában olyan címekre csaphattunk le, mint a Shadow of the Tomb Raider, a GreedFall, illetve Maneater, februárban pedig a Control: Ultimate Edition, a Destruction AllStars és Concrete Genie, most is hasonló minőségű ajánlatra érdemes számítani március 2-től, amikor is a következő játékokat adhatjuk hozzá könyvtárunkhoz:

Final Fantasy VII Remake

A Square Enix egyik legikonikusabb játékának modern újragondolásában ismét belebújhatunk Cloud Strife bőrébe, hogy összefogva az Avalanche ellenállóival, megdöntsük Shinra Electric Power Company bolygó feletti uralmát. A Final Fantasy VII Remake kihasználja a legmodernebb technológia képességeit, hogy újra megteremtse és kibővítse a legendás kalandjátékot a mai generáció számára.

A Final Fantasy VII Remake 2020. április 10-én jelent meg PlayStation 4-re, és noha azóta kiderült, hogy érkezik a PS5-ös verzió is, az előfizetők a régebbi generációs változatot szerezhetik be.

Maquette

A Graceful Decay fejlesztésében készült és az Annapurna Interactive által kiadott kirakós kalandjáték középpontjában egy fiatal szerelmespár áll, akik egy kávézóban ismerkedtek meg. A Maquette célja, hogy egy hét fejezetből álló utazás keretében mutassa be a játékosoknak a mindennapi élet nehézségeit, méghozzá ”a legkisebb gondból is óriási probléma lehet” alapon. A program egy olyan szokatlan világban játszódik, ahol minden épület, tárgy vagy növény egyszerre lehet apró és gigantikus méretű. Ezek a fiatalok viszonyát szimbolizálják, amely a végére – ha jól keverjük a kártyát – igazi harmóniává fokozódik.

A Maquette 2021. március másodikán érkezik PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, a PS Plus keretében pedig az utóbbi verziót zsákolhatjuk majd be.

Remnant from the Ashes

Az egyöntetűen soulslike játékként jellemzett Remnant from The Ashes tipikusan az az akciójáték, amivel kimondottan nehéz játszani, de minden erőfeszítésért kompenzál az érzés, amikor a képernyőn megjelenik a The End felirat. A Gunfire Games – akiknek többek közt a Darksiders III-at is köszönhetjük – programjában egyedül vagy barátainkkal kell felvennünk a harcot egy posztapokaliptikus jövő szörnyei ellen. Ismerős felállás, ahogyan a játék szinte valamennyi eleme az lesz, de mindenképpen érdemes kipróbálni, már aki még nem tette meg, mert meglepően jóra sikerült. Nem véletlen, hogy megjelenésekor az év váratlan meglepetéseként érkezett.

A Remnant from the Ashes 2019. augusztus 16-án jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Farpoint VR

És végül egy, az Impulse Games által készített sci-fi FPS is ingyenes lesz, mint negyedik cím, melyben a végtelen világűr kutatása során kényszerleszállást kell végrehajtanunk egy feltérképezetlen bolygón. Ahol, mint kiderül, nem vagyunk egyedül, ugyanis hatalmas rovarszerű lények törnek az életünkre, mi pedig csak egyet tehetünk: felvesszük a kesztyűt a félelmetes ellenséggel, és megpróbálunk valahogy túlélni. A Fairpoint amellett, hogy izgalmas és sajátos körítéssel rendelkezik, a PlayStation VR egyik kiemelkedő címeként is tekinthető, úgyhogy, ha akad egy a kéznél, és még kimaradt, érdemes lehet elvinni egy körre.

A Fairpoint VR 2017. május 16-án jelent meg PlayStation 4-re.

A felsorolt programok kivétel nélkül március 2-től válnak beszerezhetővé.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak