Kapcsolat

Gaming

A nagybetűs halloweent hozza el a Fortnite legújabb frissítése

Az október 31-ei autentikus ünnepet természetesen a Fortnite játékosai is megünnepelhetik, érkezik ugyanis a Fortnitemares esemény, ami a fizetős tartalmak mellett ingyenes jutalmakat is kínál.

blank

blank

Hamarosan itt a halloween, ennek apropóján az Epic Games is előrukkol egy direkt ezen alkalomra időzített frissítéssel, ami a halottias hangulatot hivatott elhozni a Fortnite-ba. Ez többek közt egy Fortnitemares 2020: Midas’ Revange névre keresztelt eseményt, ingyenesen megszerezhető jutalmakat, valamint egy nagy záróbulit takar.

A Fortnitemares idejére a készítők újfent csavartak egyet a megszokott játékmeneten: a Ghoulish-szigeteket elesett játékosok szellemei lepik el, akiket továbbra is hús-vér személyek irányítanak – hasonlóan, mint a Call of Duty Warzone/ Modern Warfare tegnap indult The Haunting of Verdansk keretében. Ugyanakkor ezek a holt lelkek nemcsak céltalanul barangolnak pályaszerte. Olyan természetfeletti képességekkel tehetnek keresztbe a még éles játékban lévőknek, mint például az autók motorjának megszállása és egyéb hasonló szellemeskedős dolgok.

Ezenfelül fegyverek terén is történtek változások: a Pumpkin Rocket Launcher és a Find Hunter Crossbow kapott egy kis “tuningot”, illetve egy eddig nem látott, Witch Broom nevezetű eszköz is bekerült a játékba, mellyel az ájert szánthatjuk fel. Ha pedig megéheznénk, az Árnyak voltak oly kedvesek, és hoztak magukkal cukorkákat, amiket a csínyekért cserébe kaparinthatunk meg.

blank

Természetesen az igazi díjak sem maradhatnak el, amiket most is küldetések teljesítésével tudunk feloldani. A jutalmak között megtalálható a Midas Shadow Wrap, a Smash O’-Lantern Pickaxe, a Bobo-Back Bling és sok egyéb más.

blank

Továbbá a Fortnite Creative egy kis kódvadászatra is meginvitál bennünket négy ijesztő szigetén, melyeken egy titokzatos kód számjegyei után kutathatunk. Ha pedig sikeresen összegyűjtjük mind a húsz darabot, akkor egy igen hangzatos nevű Wrath’s Wrath Wrap fegyver üti a markunkat.

blank

Ezek mellett a stílusok és a skinek is teljesen megújultak, sőt Midast is felfrissítették kicsit – bár az még nem tudható, hogy ez a stílus is beszerezhető lesz-e, esetleg különálló skinként érkezik.

Stílusok

Skinek

Squad szettek

Az esemény egyfajta zárásaként pedig a Party Royale buli sem maradhat el, aminek sztárvendége ezúttal a négyszeres Grammy-díj nyertes J Balvin lesz. A mulatság a nagyszínpadon kezdődik október 31-én este kilenc órakor (ez helyi idő szerint november 1-jén hajnali 3 órakor lesz).

A Fortnitemares 2020: Midas’ Revange ma veszi kezdetét és egészen november 3-ig tart.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak