Kapcsolat

Sorozat

A Netflix is megcsinálja a saját A hivatalját, főszerepben a Los Angeles Lakersszel

A The Office népszerűsége máig töretlen, így a Netflix úgy döntött, elkészíti a saját verzióját.

blank

blank

A 2000-es évek elején nagy népszerűségnek örvendett A hivatal című brit áldokumentarista-sorozat, amelyet a BBC számára készített Stephen Merchant (Futottak még…) és Ricky Gervais (Lódító hódító). Utóbbi a két évadot megélt széria főszerepét is eljátszotta, munkáját pedig olyan jól végezte, hogy két évvel a finálé után elindult az amerikai változat (The Office) Steve Carellel (Evan, a minden6ó) a fedélzeten, és egészen 2013-ig futott. Ám népszerűsége azóta is töretlen, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a Nielsen adatai szerint a tavalyi évben a streamingszolgáltatóknál messze ez volt a legnézettebb sorozat a maga 57 milliárd percével. Nem meglepő, hogy a produkciót az NBC-től megszerző (igaz, azóta el is vesztő) Netflix meglátta benne a fantáziát, és úgy döntött, ő is megcsinálja a saját A hivatalját, annyi különbséggel, hogy ezúttal egy igazi branddel, a 17-szeres NBA-bajnok Los Angeles Lakersszel a főszerepben – számolt be róla a Collider.

A portál tájékoztatása szerint a szériának egyelőre még nincs címe, csupán annyi tudható, hogy az első évad 10 darab félórás epizódból fog állni, a cselekmény középpontjában pedig a fiktív csapatvezető, Eliza Reed fog állni, aki egyaránt megpróbál helytállni NBA-tulajként és a családja körében is, mindezt a legjobb barátja segítségével. Ami a stábtagokat illeti, a Netflix nem bízott semmit a véletlenre, hiszen a sorozat stábjának egyaránt tagja executive producerként az a Mindy Kaling és Howard Klein (The Mindy Project), akik a The Office-nál is közreműködtek. Őket Elaine Ko (Modern család) fogja vezetni, aki a show írója és showrunnerje is lesz egyben. A Los Angeles Lakerst pedig Jeanie Buss és Linda Rambis fogják képviselni.

blank

A bemutatót illetően a Netflix még semmi konkrétumot nem közölt, de véleményünk szerint érdekes lesz bepillantani egy nettó 4,6 milliárd dollárt élő csapat és franchise életébe, és megnézni, hogyan tartják azt egyben azok az emberek, akiknek az állása nagyban függ a játékosok teljesítményétől is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak