Kapcsolat

Sorozat

A Netflix még egy népszerű videójátékot gyurmáz át saját kénye-kedve szerint, ezúttal anime formájában – előzetes is érkezett

Na, ezt aztán tényleg nem láttuk jönni.

blank

blank

Mint ahogy azt már mi is többször leírtuk, a kaliforniai médiaszolgáltató és produkciós cég, a Netflix nemcsak egyes IP-it illetően tart sok vasat a tűzbe, de konkrét műfajokat is. Ilyen például a fantasy, az anime és az egyszerűen csak elátkozottként számontartott videójáték-adaptációs zsáner is. Ez utóbbit olyan címekkel kívánja erősíteni a közeljövőben, mint az Assassin’s Creed, a Splinter Cell vagy Resident Evil – csak hogy párat említsük. Igen ám, a Netflix itt azonban nem állt meg: derült egy újabb résztvevő nevét (címét) is felvéste a projektlistára, amely nem más, mint az eredetileg Warcraft 3 egyik modjaként napvilágot látott Dota. És úgy tűnik, a vállalat nem volt rest összekombinálni műfajokkal kapcsolatos törekvéseit, tundiillik a ma már MOBA műfaj egyik zászlóvivőjeként említhető cím egy anime formájában elevenedik meg a Netflix műsorkínálatában. Ráadásul erre már nem is kell sokat várni, ugyanis a Dota: Dragon’s Blood címet viselő produkció március 25-én kerül be a repertoárba, szokás szerint egyben.

A bő egyperces előzetes ugyan nem valami tartalmas, annyi azonban kiderül belőle (no meg a hivatalos szinopszisból), hogy főhőse a játékból ismerős Davion, alias Dragon Knight lesz, aki Mirana hercegnővel (aki szintén egy Dota hős) és egy sárkánylovassal összefutva olyan események középpontjába kerül, melyek nagyobb hatással lesznek rá, mint azt valaha képzelte volna. Davion kalandjait egyelőre egyszezonosra tervezték – a folytatást kérdését valószínűleg a jól bevált négyhetes adatok válaszolják majd meg –, amely nyolc epizódból fog összeállni.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak