Kapcsolat

Sorozat

A Netflix még több videójáték adaptációt szeretne a kínálatában tudni

Bátorság vagy vakmerőség, amire a Netflix készülni látszik?

blank

blank

Az évtizedek során megszámlálhatatlanszor próbáltak már sikeres videójátékokat a filmvászonra ülteti, azonban a jól sikerült darabokat szinte nagyítóval kell keresni a listán. Napjainkban viszont ennek fényében sem számít annyira ördögtől való dolognak egy efféle próbálkozás, az pedig már egészen más kérdés, hogy mi nézők mennyire ódzkodva merünk beülni egy-egy ilyen produkcióra. Nos, ami a filmeseknek eddig nem igazán akart összejönni, a Netflix úgy véli, ők kisujjból kiráznák, ezt a gondolatot pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Ubisofttal megköttetett megállapodás értelmében több Assassin’s Creed produkciót is bejelenetettek egy élőszereplős The Division filmmel, valamint egy animációs Beyond Good & Evil és Splinter Cell szériával karöltve – nem beszélve a Resident Evilökről. Ez a lista pedig még tovább gyarapodik, hiszen a legújabb információk szerint egy Cyberpunk 2077 és egy további Splinter Cell produkció is előkészületi stádiumban van a gyártó cégnél.

blank

A CD Projekt Red sokadszorra is elhalasztott játékát alapul vevő projektet ismételten Daniel Ritchman szellőztette meg először, aki még azt állította, hogy egy élőszereplős sorozatról van szó, ami iránt Keanu Reeves (Mátrix) is nagy érdeklődést tanusít – annak tükrében, hogy a színész a Cyberpunk 2077 egyik mo-cap színésze, ez nem is hangzik annyira képtelenségnek. Végül kiderült, hogy bár Ritchman a legtöbb dologban tévedett, ám tényleg készül egy cyberpunkos projekt: ez egy tízrészes anime lesz Edgerunners alcímmel, amit a legendás Gainax anime stúdió (Royal Space Force, Revival of Evangelion) volt alkalmazottjai készítenek.

Ami pedig a Splinter Cellt illeti: a Tom Clancy nevével fémjelzett szériából ugyan már Derek Kolstad (John Wick) hegeszti az animációs produktumot, a közelmúltban felröppent pletykák szerint azonban történt egy új kaszting is az IP kapcsán, melynek semmi köze sincs Kolstad kreálmányához. Hivatalosan persze senki nem fűzött kommentárt a dologhoz, de könnyen elképzelhető, hogy a Netflix egy élőszereplős NSA ügynökös filmet/sorozatot is berendelt, dacára annak, hogy általában mindig többes számban gondolkodik.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak