Kapcsolat

Sorozat

Újabb sorozatát kukázta a Netflix

Tovább folytatódik a Netflix sorozataival szemben elkövetett ámokfutása.

blank

blank

Az egyik legambíciózusabb fantasy és egy Emmy-díjas széria után a Netflix úgy döntött, még egy nagy presztízsű produktumot daráltat be mindössze egyetlen évad után. Ráadásul egy olyan sorozatról van szó, ami szeptember 4-én debütált a platformon, ezzel együtt a nézettségi lista második helyén, több héten át benne a top10-ben. Ez nem más, mint a Hilary Swank (A fiúk nem sírnak) főszereplésével készült Awayszámolt be róla a Deadline.

A döntést ugyan senki nem indokolta, de mivel pontosan tudjuk, a cég milyen szempontok alapján hozza meg ilyen típusú határozatait (erről ITT olvashattok részletesebben), ez esetben kétségtelenül a minden premier utáni felülvizsgálat eredménye a meghatározó ok. Azaz a a produkcióra fordított költség és a közönségszám aránya. Az Away-ről ugyan nem tudjuk, milyen büdzséből született meg, de az ismert számokból kiindulva (Stranger Things 6 – 8 millió dollár/epizód, Korona 130 millió/évad vagy a szintén kaszált Altered Carbon 7 millió dollár/epizód) feltételezhetően az utóbbi nagyságrendéhez saccolnánk az összeget, a nézőszámot azonban kevesebbnek annál. Hogy pontosan milyen minimális nézőszámra lenne szükség egy ilyen széria folytatásához, azt megtippelni is nehéz, mindenesetre nagy kár érte.

A sci-fi / drámasorozat alkotója Andrew Hinderaker (Londoni rémtörténetek), főbb szereplői – Swanken túl – Josh Charles (A férjem védelmében) és Talitha Bateman (Annabelle 2: A teremtés), mellékszereplői pedig Ato Essandoh (Véres gyémánt), Mark Ivanir (Vitathatatlan), Ray Panthaki (Marcella), Monique Curnen (Elrabolva) és Vivian Wu (Párnakönyv).


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak