Kapcsolat

Gaming

A PlayStation Plus februári felhozatala is igen veretes

Egyre jobban alakul 2021 a Playstation Plus előfizetőinek.

blank

blank

A Sony igencsak veretesen indította az idei évet, már ami a PlayStation Plus szolgáltatás felhozatalát illeti. Januárban olyan címekkel lehettünk gazdagabbak, mint a Shadow of the Tomb Raider, a GreedFall és a Maneater. A panaszra pedig most sem lehet okunk, februárban ugyanis valószínűleg megint megtalálja majd az ínyére valót:

Destruction AllStars

blank

A Destruction Allstars új értelmet ad az irányított káosz fogalmának: a tizenhat főt megmozgató járműves arénaharcokban épp annyi szerep jut a taktikának és az időzítésnek, mint a szerencsének. Mindeközben pedig karakterünk és járműve is fejlődik, ezzel előnyhöz juthatunk elenfeleinkkel szemben, legyen szó akár csapatjátékról, akár deathmatchről. A játéknak a PlayStation 5 tulajok örülhetnek.

A Destruction AllStars 2021 február 2-án jelent meg kizárólag PlayStation 5 platformra.

Control: Ultimate Edition

blank

A Control: Ultimate Edition tömve minden jóval, amit az előfizetők most szintén egyetlen peták kicsengetése nélkül csaphatnak könyvtárukhoz, ráadásul a PlayStation 5 konzoljára kiadott javítófolttal megtámogatva. A Remedy Entertainment játékában Jesse Faden bőrébe bújhatunk, aki épp csak az imént avanzsált a paranormális erők fölött őrködő FDC irodájának vezetői pozíciójára, mely teljes támadás alatt áll egy eddig ismeretlen ellenféllel szemben. Ja, és amúgy Alan Wake is feltűnik benne.

A Control 2020 augusztus 27-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, 2020 október 20-án pedig Nintendo Switch-re, majd 2021 február 2-án PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is befut.

Concrete Genie

blank

A Concrete Genie egy különleges kalandra hív, melyben egy varázsecsettel lehelünk (vagy inkább festünk) Denska szennyes, mocskos városába. A graffitiket életre keltő festékkel különféle dzsinnek segítségét kérhetjük az előttünk álló fejtörők és kihívások megoldásában. A PS VR tulajok külön örülhetnek a kifejezetten erre a kiegészítőre szabott játékmódnak.

A Concrete Genie 2019 október 8-án jelent meg PlayStation 4-re.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak