Kapcsolat

Gaming

Régi-új Resident Evil játék készül, amivel a Capcom kifejezetten a Switch játékosokat célozza meg

Outbreak vagy Revelations 3, egyre megy.

blank

blank

Nemrégiben a Capcom egy hatalmas adatszivárgás áldozata lett, aminek köszönhetően évekre előremenően lebuktak a játékmegjelenéseik, valamint azoknak tervezett sorrendje. A listán szerepel többek közt egy bizonyos Resident Evil Outbreak (ennek megjelenése elméletileg 2021 végére van kitűzve), amely egy hitelesnek nevezhető forrás szerint valójában a Resident Evil Revelations sorozat utódja lesz, még ha nem is ezen címen fog megjelenni. És bár ezúttal is egy multiplatform megjelenésről van szó, az informátor belsős forrásokra hivatkozva már tudni véli, hogy az elsődleges platform kifejezetten a Nintendo-féle hibrid konzol, a Switch lesz.

blank

Maga a pletyka forrása egy bizonyos Dusk Golem névre hallgató illető, aki már nem egy Switch-csel kapcsolatos megjelenést jósolt meg előre. Legutóbb például a Monster Hunter Rise kapcsán volt igaza, amikor jó előre beszámolt annak létezéséről, sőt a játék alatt muzsikáló motort is megnevezte. Azóta már hivatalos, hogy a RE Engine hajtotta Monster Hunter Rise jövő év márciusában érezik meg a Nintendo konzoljára.

Mindeközben a hamvaiból feltámadt Resident Evil sorozatnak már a következő számozott tagjára várunk. A Resident Evil Village ott folytatja a történetet, ahol az előző rész abbahagyta: a Winters család csak átmenetileg örvendhet újraegyesülésének, a borzalmak ezúttal Kelet-Európában érik őket utol. Hogy az Outbreak (vagy éppen Revelations 3) mennyire lesz a mellékág folytatása, egyelőre nagy kérdés, ahogyan az is, hogy miként fogja kihasználni az elsődleges platform adta lehetőségeket.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak