Kapcsolat

Gaming

A Sony hamarosan egy újabb State of Play-jel rukkol elő

Újabb State of Play közeleg.

blank

blank

Igencsak izgalmas bejelentéssel szolgált a tegnapi napon a PlayStation.Blog a videojátékok szerelmeseinek: február után ugyanis a Sony hamarosan egy újabb State of Play-jel rukkol elő, melynek középpontjában ezúttal az a Ratchet & Clank: Rift Apart fog állni, melyről a blog szintén megelőlegezett pár izgalmas információt, méghozzá egy vadiúj kedvcsináló menetkíséretében.

A trailer tanúsága szerint a játék főhőse ezúttal egy női karakter, név szerint Rivet lesz, aki egy másik dimenzióból származó Lombax (Ratchethez hasonlóan), és kétségbeesetten küzd a világát uraló gonosz Nefarious császár ellen, aki kegyetlenül levadász mindenkit, aki lázadni próbál ellene. Ő szintén tiszteletét teszi az előzetesben, akárcsak székhelye, Nefarious City, de olyan régi, ám kicsit megcsavart helyszínekkel is találkozhatunk, mint a Sargasso mocsaras vidéke, vagy a Torren IV. Ezek mellett a posztból az is kiderül, hogy a Sony nem akárkiket kért fel a Rift Apart zenéjének megkomponálására, a muzsikáért ugyanis a Rock n’ Roll Hírességek Csarnokába nominációt kapó Devo együttes, azon belül is az énekes-billenytyűs-gitáros Mark Mothersbaugh felelt, akinek dallamait korábban olyan darabokban hallhattuk, mint a klasszikus Crash Bandicoot első három része, a Jak & Daxter játékok, vagy a Thor: Ragnarok. És természetesen szóba kerültek a játék Digital Deluxe kiadásának különlegességei, mint például az az ötféle páncél (Imperial, Scavenger, Android, Rebel és Hacker), melyeket kedvünk szerint keverhetünk és váltogathatunk a végigjátszás során.

blank

A Sony a következő State of Play-jel tehát hamarosan, egészen pontosan április 29-én jelentkezik, magyar idő szerint 23:00-kor, élőben a YouTube-on és a Twitchen lehet majd követni. Az eseményen a Rift Apart játékmenetéből mutatnak meg nekünk 15 percet, ám ezen kívül másra nem igazán számíthatunk, esetleg szó lesz az egy napra rá, április 30-án megjelenő Returnalról, de reméljük, hogy a Horizon Forbidden Westről, a GhostWire: Tokyo-ról, na és persze a Resident Evil Village-ről is csurran-cseppen azért még valami érdemleges információ.

A Rachet and Clank: Rift Apart június 11-én jelenik meg PlayStation 5-re, plusz jó hír nekünk, hogy a Marvel’s Spider-Man: Miles Moraleshez és a Sackboy: A Big Adventurehöz – csak hogy párat említsünk az utóbbi időből – hasonlóan, ugyancsak magyar felirattal ellátva.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak