Kapcsolat

Gaming

A Torchlight II az Epic Games e heti ingyenes játéka

blank

blank

Az Epic Games digitális áruháza minden csütörtökön ingyenes játékkal várja a regisztrált felhasználóit, és amint elérhetővé válik az aktuális darab, úgy lepleződik le a következő is. Az elmúlt egy hétben a Killing Floor 2-t, a The Escapists 2-t, valamint a Lifeless Planetet volt lehetőségünk beszerezni egyetlen peták kicsengetése nélkül, de már lehetett készülni, hogy ezen a héten a Torchlight 2-n lesz a sor – most erre csaphatunk le. Az ajánlat jövő hét csütörtökig, azaz július 23-ig él.

Ahogy azt már megszokhattunk, az Epic Games minden héten egy (esetenként több) ajándék játékkal próbál meg kedveskedni a felhasználóinak. Az áruház valamivel több mint másfél éves fennállása óta olyan címeket tett korábban ingyenesen beszerezhetővé, mint az Assassin’s Creed: Syndicate, a World War Z, vagy a Grand Theft Auto V – csak hogy párat említsünk. És ahogy az lenni szokott, a mai napon egy újabb játék kapta meg a 100%-os árkedvezményt, ami nem más, mint a Runic Games fáklyafényű fantázia meséje, a Torchlight II.

A programról nagyon röviden annyit érdemes tudni, hogy egy felülnézetes akció/RPG játék, ami a Diablo-játékok receptje alapján készült: azaz egy fantasy környezetben barangolva szintezzük a kiválasztott karakterünket, különféle tárgyakat és felszereléseket gyűjtögetünk, és mindent “agyonverünk”, aminek piros életereje van. A Torchlight II 2012-ben jelent meg PC-re, később Xbox One-ra és PlayStation 4-re, végül Nintendo Switch platformra is.

Ahhoz, hogy a miénk lehessen a játék, nem kell mást tenni, mint ellátogatni a játék adatlapjára, majd rábökni a narancssárga GET gombra. Az esetben, ha még nem lenne az áruházhoz tartozó fiókunk, előtte regisztrálni szükséges egyet (de akár a Google fiókkal is beléphettek), és csak azután tehetjük a kosarunkba a programot. Ezt jövő hét csütörtök öt óráig van lehetőségünk megtenni, ugyanis akkor élesednek az Epic Games következő ajándékai: az egyik a Digital Continue dungeon crawl járéka, a Next Up Hero, a másik pedig a Fullbright belső nézetes sétaszimulátora, a Tacoma lesz.

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak