Kapcsolat

Gaming

A Ubisoft visszamenőleg osztja ki az ingyenes Watch Dogs 2-t, július 15-ig van lehetőség lecsapni rá

blank

blank

A nagy érdeklődésnek köszönhetően a Uplay kliensprogram szépen beadta a kulcsot a Ubisoft Forward digitális rendezvény alatt, a francia cég kárpótlásul utólag osztja ki az előre beharangozott ajándékot. Az ingyen Watch Dogs 2-re július 15., helyi idő szerint 20:59-ig van lehetőség lecsapni.

A július 12-én megrendezett Ubisoft Forward nemcsak a bejelentések miatt volt érdekes, hanem mert a Ubisoft egy ajándék Watch Dogs 2 példányt is ígért azoknak, akik figyelemmel követik a műsort. Végül az ajánlat annyira csábítóan hatott, hogy a Uplay szervere nem bírta el a hirtelen megnövekedett forgalmat, és összeomlott. Miután sokan nem tudtak belépni a kliensbe, a Ubisoftot panaszáradat érte emiatt, a cég pedig azzal igyekezett csillapítani a kedélyeket, hogy utólag kárpótolja a felhasználókat a kellemetlenségért.

A Ubisoft állta is a szavát: aki szeretné bezsákolni a Watch Dogs 2 PC-s változatát bármiféle ellenszolgáltatás nélkül, annak nincs más teendője, mint ellátogatni a Ubisoft-Forward-Rewards oldalra, rákattintani a regisztrációs linkre, belépni a Uplay fiókba, a játék aztán valamivel később hozzáadódik a könyvtárhoz. Azonban nem árt sietni, ugyanis az ajánlat csak korlátozott ideig, egész pontosan július 15., 20:59-ig él.

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak