Kapcsolat

Film

A Venom 2. rendezője arról beszélt, hogy a szimbióta és Pókember találkozása mindenképpen meg fog történni

Bárcsak már ott tartanánk, de Andy Serkis szerint nem kell elsietni a dolgokat.

blank

blank

A Marvel lassan már az összes szuperhősének jogát visszaszerezte ilyen-olyan módon, a legnagyobb hal, Pókember azonban még mindig a Sony tavában úszkál. Ennek köszönhetően pedig a falmászó hős univerzuma egyszerre két helyen is létezik: maga Peter Parker az MCU-ban szerepel Tom Holland (Mindig az ördöggel, Chaos Walking) alakításában (akit legközelebb december 16-án láthatunk a Pókember: Nincs hazaútban), míg ellenségei és más egyéb karakterek a Sony Pókember nélküli Pókember-franchise-ának a részei. Ennek első darabja volt a 2018-ban bemutatott Venom, melynek második része október közepén érkezik a mozikba A Gyűrűk Ura Gollamjaként, valamint az új A majmok bolygója-trilógia Caesar-jaként látott Andy Serkis (Maugli: A dzsungel legendája) rendezésében. A színész-rendező a közelgő premier kapcsán beszélgetett az amerikai IGN-el, ahol többek között szóba került a hálószövő és a szimbióta találkozása is, amely a Serkis szerint mindenképpen meg fog történni-ugyanakkor arról is beszélt, hogy a maga részéről még várna vele.

A direktor a portállal folytatott videóinterjú során úgy fogalmazott a témával kapcsolatban, hogy az emberek tudni akarják, Venom és Pókember találkozni fognak-e, amit ő személy szerint nem tart valószínűnek (persze csak viccelt), majd komolyra fordítva a szót kijelentette, hogy nagyon is meg fog történni, mindössze attól függ, hogy mikor akarnak eljutni odáig, és hogy egyáltalán van-e rá igény. Hozzátette még, hogy ha a rajongók több Venom-sztorit akarnak látni, nem jó ötlet egyből Pókemberre ugrani, mivel így számos más, nagyszerű gonosztevőről maradhatunk le, így semmi értelme elsietniük a dolgokat, mert azzal csak bezárnának maguk előtt bizonyos ajtókat.

Érdekes érvelés, az biztos, mindazonáltal van benne valami. Elég csak a már leforgatott, de még be nem mutatott Morbiusra, vagy a Keanu Reeves helyett Aaron Taylor-Johnson (Bosszúállók: Ultron kora) főszereplésével készülő Kraven, a vadász-filmre gondolnunk, ahol Pókember két ikonikus ellenfelével találkozhatunk. Ennek ellenére korántsincs kizárva, hogy a falmászó és a szimbióta a közeli jövőben összefussanak a nagyvásznon, hiszen a Venomot megformáló Tom Hardy nemrég arról beszélt, hogy kész lenne bármit megtenni azért, hogy a Venom 3.-ban létrejöhessen a “randevú”. Persze ehhez több dolog is szükségeltetik, például az, hogy a második rész jól teljesítsen a kasszáknál, és hogy szülessen egy igazán jó forgatókönyv, ami el tudná mesélni a történetet. Addig is ott van a Sam Raimi (Gonosz halott, Doctor Strange az Őrület Multiverzumában) rendezte Pókember 3., ahol a két karakter egy nem túl látványos összecsapásban már bajuszt akasztott egymással. Ha létrejön az újabb crossover, reméljük, hogy csak jobb lehet annál.

A Venom 2. – Vérontó október 14-én érkezik a honi mozikba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak