Kapcsolat

Film

A Warner Bros. már kidolgozott egy stratégiát a Wonder Woman 1984 bemutóját illetően

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Gal Gadot főszereplésével készült produkció két héttel a mozis premier után streaming platformon is debütálhat.

blank

blank

Mint az ismeretes, az év elején kitört koronavírus-járvány miatt a stúdiók sorra halasztották el produktumaikat, legszélsőségesebb esetben pedig VOD (digitálisan kikölcsönözhető formában) vagy streamingszolgáltatókon keresztül juttatták el azokat a nagyközönséghez – ez alól egyedül a Christopher Nolan (Sötét lovag trilógia) által rendezett Tenet volt a kivétel. Hasonló sorsra ítéltetett a Wonder Woman 1984 is, melynek bemutatóját már nem egyszer kellett elhalasztani. És bár a veszélyhelyzet miatt egyetlen premierben sem lehetünk biztosak, egyelőre úgy fest, az izraeli színésznő szuperhősnője a karácsonyi szezonban ténylegesen rosszfiúkat, no meg rosszlányokat lasszózgathat a nagyvásznon. Igen ám, a WarnerMedia döntéshozói – látva a megint romló járványhelyzetet – azonban már fontolóra vették annak lehetőségét is, hogy áttegyék a bemutatót jövő nyárra, esetleg a mozis megjelenéssel (szinte) párhuzamban ők is bemutassák-e Patty Jenkins (A rém) rendezőnő alkotását streamingelt formában.

A hírről a Variety számolt be, információik szerint ugyanis a harcos amazon, Diana legújabb kalandja a szintén a WarnerMedia tulajdonában lévő HBO Maxre érkezhet, méghozzá a december 25-i premiert követő egy-két hétben. Noha a mozik számára ez óriási csapás lenne, néhány tulajdonos mégis egyetért vele, tekintettel a jelenlegi körülményekre. Ezzel a döntéssel egyértelműen az HBO Max járna a legjobban, hiszen a film további új előfizetőket toborozna, ergo több bevételt hozta a szolgáltató konyhájára, még az esetben is, ha csak a Wonder Woman 1984 miatt váltanának jegyet (azaz fizetnének elő).

Jenkins korábban azt hangoztatta, alkotásának mindenképpen a nagyvásznon kell debütálnia, és bár a jelenlegi helyzetben semmi sem biztos, de nagyon reméli, hogy már semmi nem állja útját a bemutatónak.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak