Kapcsolat

Film

Adam Sandler ezúttal Channing Tatummal és a Csernobil direktorával forgat ambíciózus sci-fi drámát

Adam Sandler ezúttal a csillagok közé látogat.

blank

blank

Az amerikai színész, humorista, forgatókönyvíró és filmproducer a legtöbbeknél még mindig a vígjátékok egyik megkerülhetetlen alakjaként van számontartva, ami nem véletlen. Adam Sandler ugyanis a ’90-es évek óta szinte csakis az olyan humoros műfaji darabokban tűnt fel, mint például az Apafej, A vizesnyolcas, a Nászok ásza vagy A kismenő – csak hogy párat említsünk. Legutóbb a nemrég debütált Hubie, a halloween hőse című horror-vígjátékban láthattuk őt megszokott szerepében, ugyanakkor a színész egyre inkább nyit más filmes műfajok felé, hogy kiszakadjon megszokott környezetéből, és más, korábban sosem látott oldalát is megmutatassa. Az utóbbi időben ilyen volt a netflixes The Meyerowitz Stories, a Csiszolatlan gyémánt, illetve a Hustle, amikhez újonnan egy, a Jaroslav Kalfar Spaceman of Bohemia című könyvén alapuló sci-fi dráma is csatlakozni fog, méghozzá szintén a streamelős óriás platformján – számolt be róla a Deadline.

Az egyelőre cím nélküli film története egy asztronautára koncentrál, akit a galaxis peremére küldenek ki egyfajta misztikus por begyűjtésére. Ugyanakkor a karakter földi élete romokban hever, a sötét anyag ölelésében pedig már csak a hajóbelső bendőjében bujdokló lény hangjára támaszkodhat, ha meg akarja tartani ép lelkének maradékát.

Kapcsolódó: Íme, a Netflix legnézettebb filmjeinek listája


A projektet ugyanaz a Johan Renck vezényli, aki a tavalyi HBO-s sikerszériát, a Csernobilt hozta tető alá, a forgatókönyvet Colby Day (Storefront, Perks) szállítja, a produceri feladatokat pedig olyan személyek látják el, mint Channing Tatum (Step up, 22 Jump Street), Reid Carolin (Magic Mike), Peter Kiernan (Comrade Detective) és Michael Parets (Arrival). Mivel a projekt most még nagyon korai előkészületi fázisban van, bemutató dátumot egyelőre nem kaptunk, 2022. előtt azonban nem valószínű, hogy láthatjuk Sandler pszichológiai utazását. Érdekesség, hogy az aktor 2020. elején újította meg a Netflix-szel 2015-ben megkötött szerződését, tehát szinte biztos, hogy nem a Kalfar-féle sci-fi lesz az egyetlen olyan produkció a streaming platformon, amiben felbukkan a közeljövőben.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak