Kapcsolat

Film

Andrew Garfield sejtelmesen nyilatkozott arról, benne lesz-e a Pókember 3-ban

De a nem ez esetben természetesen igent is jelenthet.

blank

blank

Hiába állnak előttünk olyan Marvel-féle szuperhősös alkotások, mint a Fekete Özvegy, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, vagy éppen a friss Oscar-díjas (A nomádok földje) Chloé Zhao rendezte Örökkévalók, sokan mégis a Tom Holland (Mindig az ördöggel, Chaos Walking) főszereplésével készülő, harmadik Pókember-filmet várják a legjobban, méghozzá több okból is. Ezek közül a legizgalmasabb talán az, hogy a film végre megnyitja a már régóta belengetett multiverzumot (egész pontosan Pókverzumot), helyet szorítva ezzel olyan karaktereknek, akik szintén kapcsolódnak a falmászó hőshöz, csak éppen filmes formában eddig nem az MCU berkein belül tevékenykedtek. Azt már tudjuk, hogy a Sam Raimi (Gonosz halott) rendezte Pókember 2-ben Dr. Octopust megformáló Alfred Molina (Csokoládé) megismétli szerepét a filmben, és ugyanígy tesz a 2014-es A csodálatos Pókember 2-ben Electroként látott Jamie Foxx (Django elszabadul) is. De nemcsak a rosszfiúk felbukkanásáról szóltak a hírek, hanem arról is, hogy az eddig Pókember álarcát mozifilmekben felöltő Tobey Maguire (A nagy Gatsby), illetve Andrew Garfield (A fegyvertelen katona) is felbukkannak majd Holland oldalán. Ezeket a pletykákat viszont azóta sem erősítette meg senki, ahogyan most Garfield sem, aki egy interjúban sejtelmesen nyilatkozott arról, benne lesz-e a Pókember 3-ban.

blank

Az amerikai-brit színész az MTV News tudósítójának, Josh Horowitznak a vendége volt annak Happy Sad Confused nevű podcastjében, ahol természetesen szóba került az év végén bemutatandó harmadik MCU-béli Pókember film is. Horowitz igen félve tette fel sokakat izgató kérdést, mondván, nem szeretné elrontani a meglepetést, mire Garfield nevetni kezdett, majd azt monda, hogy nincs mit elrontani, ugyanis nem lesz benne a filmben. A műsorvezető viszont nem hagyta annyiban a dolgot, próbált konkrétabb választ kicsikarni a sztárból (egy igent vagy nemet), de Garfield erre úgy nyilatkozott, hogy őt senki sem hívta fel a szereppel kapcsolatban.

Nagyon úgy tűnik hát, hogy az Oscar-díjra jelölt színésszel nem fogunk találkozni Peter Parker soron következő kalandjában, ugyanakkor az is benne van a pakliban, hogy Garfield csupán próbálja minél tovább titokban tartani a dolgot – no meg persze ott lehet egy titoktartási szerződés is, ami révén szinte csak hazudhat. Ha viszont így van, akkor kétségtelenül nagyon jól csinálja, mivel korábban maga a főszereplő Holland is cáfolta azt, hogy ő és Maguire benne lesznek a készülő produkcióban. Állítása szerint erre már csak azért sem kerülhet sor, mivel ők a Pókember 3-mal azt az utat kívánják folytatni, amit az előző két résszel elkezdtek. Egy árulkodó nyom azért mégis akad, az Interneten terjed ugyanis egy fénykép, amelyen a stáb tagjainak ajándékba adott pólók láthatóak, amelyekre Garfield hálószövőjét nyomtatták Hollandé helyett. Szóval az a tagadás még nem vehető készpénznek.

A Pókember: No Way Home (magyarul Nincs hazaút) a tervek szerint december 17-én debütál a mozikban, már ha minden jól alakul, a Sony ugyanis elhintette, hogy ha továbbra is komplikált lesz a mozizás, halasztani lesznek kénytelenek, ugyanis ők semmilyen körülmények közt sem hajlandóak streaminges formában bemutatni filmjüket.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak