Kapcsolat

Film

Andrew Garfield tisztázta, szerepel-e a Pókember: Nincs hazaútban

Kérdés, hogy hihetünk-e neki.

blank

blank

A tavalyi évben kitört koronavírus-járvány az MCU-nak sem tett jót, hiszen a franchise tizenhárom éves történetében 2009 után másodszor fordult elő, hogy egyetlen alkotást sem láthattunk a mozikban. Az idei esztendőben azonban szerencsére némileg helyrebillentek a dolgok, hiszen a Disney+ három sorozatot (WandaVision, A Sólyom és a Tél Katonája, illetve a Loki) is „elfogyasztott”, míg a gyöngyvásznon láthattuk Fekete Özvegy első önálló akcióját, múlt héten pedig a Marvel ázsiai szuperhőse, Shang-Chi is bemutatkozott a nagyközönségnek (olyan sikeresen, hogy a Rotten Tomatoes felhasználói szerint ez a legjobb szuperhősfilm). A sor pedig tovább folytatódik, hiszen, ha minden jól megy, november 5-én érkeznek az Örökkévalók, akiket december 17-én Pókember harmadik MCU-béli kalandja követ. Nehéz dönteni, melyiket várjuk jobban, de talán a mérleg nyelve a hálószövő felé billen egy picit, már csak az előzetesben látottak miatt is. Na meg azért, mert elképzelhető, hogy Tom Holland (Mindig az ördöggel, Chaos Walking) mellett további Pókemberek is felbukkannak a filmben. A Tobey Magiure (A nagy Gatsby) feltűnésére utaló jelet már kiveséztük ebben a cikkben, Andrew Garfield (A fegyvertelen katona) pedig májusban elég sejtelmesen nyilatkozott arról, felölti-e újra az álarcot. A színészt viszont láthatóan azóta sem hagyják békén a kérdéssel, ezért végre tisztázta, szerepel-e a Pókember: Nincs hazaútban.

Garfield a Variety-nek adott egy terjedelmes interjút, melyben természetesen szóba került Pókember újbóli eljátszása Holland és Maguire (vagy esetleg csak előbbi) oldalán. A 38 éves színész válaszában igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba, elmondása szerint ő is rajongónak tekinti magát, ennélfogva teljesen megérti, hogy az embereket miért csigázza fel annyira a különböző Pókemberek találkozásának lehetősége, és ő is el szokott képzelni olyan képsorokat és pillanatokat, amikre csak azt tudná mondani, hogy nem lenne király, ha valóban összejönne? Ezután pedig kimondta azt, amire a kérdező is várt, vagyis leszögezte, hogy senki semmiféle módon nem kereste meg azzal, hogy vállaljon szerepet a Pókember: Nincs hazaútban, viszont azzal is tisztában van, hogy nem tud olyasmit mondani, amivel akárkit is meggyőzne arról, hogy nincs képben a produkció történéseivel kapcsolatban. Kicsit viccesen hozzátette, hogy a végén úgyis megszívja, mert vagy elveszi az emberek lelkesedését, vagy épp ellenkezőleg, túlságosan nagy hőfokra emeli azt.

blank
Vajon látjuk még őt Pókemberként?

Ebben az utolsó mondatban azért van valami, hiszen a színészek és színésznők többsége igencsak hajlamos arra, hogy mellébeszéljen a dolgoknak, pont azért, hogy titokban tartsák azt, amit kell. Könnyen lehet, hogy Garfield esetében is így van, azaz a sztár állítása ellenére mégiscsak látható lesz a Pókember: Nincs hazaútban, de arra is van esély, hogy igazat szólt, és teljes egészében kimarad a buliból, és így a filmográfiája nem fog kettőnél több Pókember-filmet számlálni. Az igazságra december 17-én (nálunk 16-án) vélhetően fény derül.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak