Kapcsolat

Képregény

Assassin’s Creed Dynasty: a Testvériség ismét Kínába látogat

blank

blank

Kína már nem ismeretlen terep a kapucnis gyilkosoknak, ugyanis itt játszódott a 2015-ben megjelent oldalnézetes mellékhajtás, az Assassin’s Creed Chronicles: China, valamint az Assassin’s Creed: China mini-képregénysorozat is, melyek a 15. századi orgyilkosnőt, Shao Jun-t helyezték a középpontba.

A frissen bejelentett Assassin’s Creed: Dynasty képregényben pedig a Testvériség újfent keletre látogat: a történet Kína aranykorában, a 8. századi Tang-dinasztia idején fog játszódni, ahol egy Li nevű asszaszint követhetünk nyomon, aki a tartományban dúló polgárháború idején igyekszik az orgyilkos krédó nagymesterévé válni.

blank

A képregény megjelenése augusztus 26-án várható, azonban a Ubisoft transzmédia -és üzletfejlesztési igazgatója, Azaïzia Aymar elmondta, hogy a Dynasty egyelőre egy only-digital kiadás lesz, azonban ha a későbbiekben mégis érkezne nyomtatott verzió, azt mindenképpen jelezni fogják a rajongóknak.

Ugyanakkor a képregény bejelentése a franchise rajongói körében is nagy port kavart. A Dynasty leleplezését követve a Niko Partners vezető elemzője, Daniel Ahmad a Twitteren tartott közvélemény-kutatást, hogy a játékosok szeretnének-e egy Kínában játszódó Assassin’s Creed-játékot a jövőben. A tweetre több mint 22 ezer szavazat érkezett, – nem mellesleg a szavazók közül többen is hangot adtak véleményüknek a közösségi platformon –, a végeredmény pedig egyértelműen megmutatta, hogy mekkore igény is volna egy Kínában játszódó AC-re:

Régóta érik már, hogy a Testvériség a Chronicles: China után egy teljes értékű játékban is a császárok és sárkányok földjére látogasson. Ti mit szólnátok, ha a vikinges Valhalla után a széria tényleg keleti köntösbe öltözve térne majd vissza?

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Háromrészes képregénysorozatból ismerhetjük meg az Assassin’s Creed Valhalla előzményeit

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak