Kapcsolat

Gaming

Assassin’s Creed Valhalla: régóta várt funkció került a játékba, illetve képeken láthatjuk a modern kori játékmenetet

Évek óta követelt beállítási opcióval bővül a Valhalla, immár a nehézségi szintet is tüzetesebben testreszabhatjuk.

blank

blank

Szűk egy hónapra vagyunk a legújabb Assassin’s Creed megjelenésétől, de még most is csurran-cseppen néhány izgalmas részlet a programról. Nemrég került nyilvánosságra például a PC-s gépigény, valamint többet megtudtunk telephelyünkről, illetve az istenekkel való kapcsolatunkról is. Újonnan pedig arra derült fény, hogy egy felettébb hiánypótló funkció is bekerült végre a játékba, méghozzá a nehézségi szint jó részletes beállítási opciója. Ezek a harcok erősségére, a lopakodásra és a felfedezésekre koncentrálódnak.

És itt jön a legnagyobb dobás, ugyanis a szerepjátékos rendszertől függetlenül immár arra is van lehetőségünk, hogy az orvtámadásaink végzetesek legyenek. Ez pedig azért nagy szó, mert mióta a sorozatban megjelentek az RPG stílusjegyek, a karakterünknél erősebb ellenfeleken maximum csak súlyos sebet tudtunk ejteni a jól kivitelezett merényleteinkkel. Most viszont már nem lesz kegyelem, de ha valaki netalántán mégis a “régi” rendszer híve, a megfelelő beállítások mellett az is választható lehetőség.

Kapcsolódó: Minden, amit az Assassin’s Creed Valhalláról eddig tudunk

Érdekesség még, hogy közben a modern kori történetszálról is kikerült az internetre pár nem hivatalos screenshot. Ezeken a szál főhőse, Layla Hassan látható, amint épp animus anomáliákkal néz farkasszemet.

Az Assassin’s Creed Valhalla november 10-én debütál PC-re, Xbox One-ra, Playstation 4-re, Xbox Series S-re és X-re, Playstation5-re pedig a konzol debütálásának napján (november 19-én) érkezik meg.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak