Kapcsolat

Gaming

Assassin’s Creed Valhalla: rengeteg tartalom érkezik a megjelenés után, köztük két tartalmas sztori DLC

blank

blank

Ahogy az lenni szokott az – leginkább új érás – Assassin’s Creedeknél, a Ubisoft a Valhalla debütálása után sem fog további tartalmak nélkül hagyni minket. Ráadásul úgy tűnik, a franciák ezúttal a szokottnál is hosszabb távra terveznek, ugyanis már most rengeteg fizetős, ingyenes és szezonális tartalmat bejelentettek a játékhoz.

Ezek közül az első fejadagnyi (szezonális) újdonság már decemberben élesedik: ebben többek között új lehetőségeket kapunk lakóhelyünk, Ravensthorpe fejlesztésére, ahol egyben egy vikinges fesztivál, a Yule is kezdetét veszi. Érkezik továbbá egy River Raids nevezetű játékmód, melyben hamisítatlan viking portyákot vehetünk részt, közben számtalan extra kihívással szembenézve, valamint megkapjuk a Ranks for Jomsviking kiegészítést is, amivel nemcsak létrehozhatunk egy saját hadnagyot, de toborozhatunk is barátaink vagy a közösség soraiból. Minél rangosabb tisztet tudunk magunk mellett, annál több pénzt kapunk a katonák besorozásáért. Ugyanakkor szert tehetünk új képességekre, bővül felszerelés -és fegyverkészletünk, valamint lesznek kozmetikai elemek, melyeket különböző területeken használhatunk fel – ezt mindet ellenszolgáltatás nélkül kapjuk.

A második etap márciusban jön, ami egy még meg nem nevezett játékmódot, Jomsviking-frissítést, új fesztivált és további begyűjthető tárgyak hoz magával. Ennek végeztével persze nem fog megállni a szezonális tartalmak sorozata, de a Ubisoft ezekről csak később fog tájékoztatást adni – ezek szintén ingyenes tartalmak lesznek.

Mindezeken felül természetesen a Season Pass sem marad el, ami kettő+egy komolyabb bővítést tartalmaz. Az első a 2021. tavaszán megjelenő Wrath of the Druids, melyben Írországba látogathatunk el, hogy egy ősi és titokzatos druidisztikus kultúra rejtelmeit tárjuk fel, közben bajuszt akasztva a kelta folklór természetfeletti lényeivel. A második kiegészítő a The Siege of Paris címet viseli, és a nyári időszakban fog érkezni. Ebben a játékosoknak lehetőségük lesz újraélni Párizs ostromát. A történet szerint be kell majd szivárognunk az ostromlott francia fővárosba, hogy ott megismerjük ellenségeink titkait és szövetségeket kössünk klánunk jövője érdekében. Ezek mellett a bérlet tartalmazza még az exkluzív The Legend of Beowulf küldetést, melynek keretében megismerhetjük Beowulf legendáját. Ezeket a tartalmakat külön-külön is beszerezhetjük a megjelenésük után, de ha úgy tetszik, a Gold, az Ultimate és a Collector Edition megvásárlásával előre szert tehetünk rájuk, ugyanis mindegyik kiadásnak szerves része a Season Pass (is).

Az Assassin’s Creed Valhalla november 10-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Playstation 4-re, míg az újgenerációs konzolokra a gépek debütálásával, november (SX) 12-én és (PS5) 19-én fut be.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak