Kapcsolat

Gaming

Assassin’s Creed Valhalla – most számos ajándékkal várja a játék az újonnan érkezőket és visszatérőket egyaránt

Vissza a gyökerekhez.

blank

blank

Lehet kígyót és lehet békát is mondani a francia Ubisoftra futószalagon érkező játékaik, minőségük, vagy bármi egyéb miatt, az azonban elvitathatatlan, hogy ha kedveskedésről van szó, nem fukarkodnak az ajándékokkal. Nincs ez másként a tavaly novemberben megjelent Assassin’s Creed Valhalla esetében sem, melyhez mindössze néhány héttel a debütálását követően jött is az első nagyobb frissítés, mely elindította a viking beütésű Yule Festivalt szezonális küldetésekkel és ajándékokkal. Ez azonban csak korlátozott ideig tartott, és a rajongók már-már kezdték azt hinni, a stúdió ezzel el is lőtte minden puskaporát. Szerencsére nem ez történt, február közepén megérkezett az ingyenes River Raids frissítés, amely egy új játékmódot vezetett be, méghozzá a portyázásokra összpontosítva. Március 16-án pedig jött a 1.2.0-as Title Update az Ostara Festivállal, a Transmogrification nevű funkcióval – amely lehetővé teszi, hogy változtassunk felszerelésünk és fegyvereink külsején –, valamint három extra képességgel. De a Valhalla játékbeli boltja is bővült néhány finomsággal, köztük egy régen látott ismerős páncéljával.

Az Assassin’s Creed hivatalos Twitter-fiókján közzétett bejegyzésből kiderült, ha a játékosok ellátogatnak az Animus Storeba, ott egyetlen peták kicsengetése nélkül feloldhatják a Godly Reward pakkot, mely tartalmazza többek között Altair, az első Assassin’s Creed főhősének már-már legendássá vált vértezetét, a már említett Yule Festival alatt megszerezhető ajándékokat, illetve 300 opál ”költőpénzt” is. A Ubisoft tájékoztatása szerint ezzel szeretnék megköszönni a játékosoknak az utóbbi években nyújtott rengeteg támogatást, ami elengedhetetlen volt a Valhalla elkészítéséhez. Ugyanakkor megjegyzendő, hogy páran a pakk feloldásakor hibát tapasztaltak, ami nem engedte, hogy hozzáférjenek az ingyenes tartalmakhoz. A csapat jelenleg vizsgálja az ügyet, de reméljük, hogy csak pillanatnyi üzemzavarról van szó.

Az Ostara Festival egyébként március 18. és április 8. között lesz elérhető, de ez után sem maradunk extrák nélkül, érkezik ugyanis az első DLC Wrath of The Druids néven, aminek pontos megjelenése április 29-én lesz, és Írországba látogathatunk majd 25 euró (vagy 40 eurós szezonbérlet) fejében.

Az Assassin’s Creed Valhalla november 10-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re, valamint Google Stadiára is elérhető.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak