Kapcsolat

Sorozat

Az Ahsoka-sorozat címszereplője elkotyogta volna, kik lesznek Ezra Bridger és Thrawn admirális megformálói?

A magunk részéről örülnénk, ha ténylegesen is ez lenne a valódi felállás, a megerősített információk hiánya miatt azonban semmit sem érdemes még készpénznek venni.

blank

blank

Tán még maga George Lucas sem gondolta, hogy az általa életre hívott Star Wars egy napon a gyöngyvászon után/mellett a kisképernyőket is meghódíthatja. Pedig nagyon is így lett, a nagysikerű animációs szériák (A klónok háborúja, Lázadók) után 2019-ben útjára indult az első élőszereplős show, a The Mandalorian is, amely kétségtelenül helyreállította az űropera renoméját a vegyes fogadtatású új trilógia után. Ebben nagy szerepe volt annak, hogy a második évadban több régi kedvenc is tiszteletét tette, köztük az ikonikus fejvadász, Boba Fett, valamint A klónok háborúja egyik főszereplője, Ahsoka Tano is, akit Rosario Dawson (Zombieland: A második lövés) keltett életre. Az egykoron jedinövendék a cselekmény szerint Thrawn admirális és a vele együtt eltűnt Ezra Bridger nyomát kutatta, ezen “munkája” pedig nyilván az önálló Ahsoka-sorozat egyik központi eleme is lesz. Így tehát valószínűleg az említett két karakterrel is találkozhatunk majd, a színésznő pedig a napokban (szándékosan vagy akaratlanul) elkotyoghatta, kik is lesznek az említett karakterek megformálói – derül ki a CBR beszámolójából.

A portál tájékoztatása szerint Dawson az LRM egyik podcastjében elhangzottak (azaz, hogy Thrawn és Ezra megformálói Lars Mikkelsen és Mena Massoud lesznek) alapján rakott ki Instagramra egy posztot, amivel kvázi megerősítette a híreszteléseket, elvégre ő az Ahsoka-sorozat címszereplője. A sztár azonban azóta törölte a bejegyzést, ám a rajongók fantáziáját így is beindította, elég sokan készpénznek is vették az állítást (főleg Mikkelsen miatt, aki Thrawn hangját szolgáltatta az animációs sorozatokban), de mivel ezt azóta sem erősítette meg senki, mindezt érdemes egyelőre komoly fenntartásokkal kezelni. Persze az is lehet, hogy Dawsonnak igaza van, és a Lucasfilm illetékesei szóltak neki, hogy ne szolgáltasson táptalajt a konteóknak és a szivárgásoknak, azért távolította el sebtiben az alábbi posztot;

blank
.

Bárhogy is legyen, a messzi-messzi galaxis rajongói bizonyára örülnének neki, ha Thrawn és Ezra felbukkannának az Ahsoka-ban, még ha nem is említett színészek alakításában. Reméljük a Disney nem vár sokáig a bejelentéssel, mind a szereplőgárda, mind pedig a show forgatásának megkezdését, no meg a premiert illetően. Ám addig is a szerencsések megnézhetik a The Book of Bobba Fett-et, mely idén év végén debütál a Disney+-on, ahol akár Cobb Vanth-el is találkozhatnak majd újfent, aki a The Mandalorian 2. évadának plotjában tette elsőként tiszteletét mozgóképes formában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak