Kapcsolat

Gaming

Az akcióé lesz a főszerep a PlayStation Plus szeptemberi kínálatában

De azért éhen halni sem fogunk.

blank

blank

Itt van az ősz, és természetesen a PlayStation Plus is, amely az idei esztendőben minden hónapban szolgált legalább egy nagy címmel a kínálatában. Többek között a Days Gone, a Shadow of the Tomb Raider, a Control: Ultimate Edition, a Battlefield V, vagy épp a Call of Duty: Black Ops 4 is a repertoár részét képezte. Ez alól pedig a szeptemberi bónuszjátékok sem lesznek kivételek, amelyekben az akcióé lesz a főszerep, de azért a Sony egy lightosabb darabot is belecsempészett a listába. Lássuk is, mire lesz érdemes figyelnünk az ősz első havában.

Hitman 2

blank

Kezdjük a legimpozánsabbnak vélt címmel, mely az IO Interactive és a Warner Bros. trilógiájának középső eleme, története pedig a 2016-os első rész eseményei után játszódik. Eszerint a 47-es Ügynök elindul, hogy levadássza a rejtélyes Árnyék Klienst (Shadow Client), és lerombolja a magánhadseregét. Közben a saját múltjából is felbukkannak részletek, amik kiderítése szintén az új játék kampányának egyik célja. A játékban hat, egymástól teljesen eltérő, hatalmas „sandbox” helyszín szerepel, melyeken belül teljesen szabadon közlekedhetünk, és megtervezhetjük a gyilkosságokat. Célunk eléréséhez szinte bármilyen módszert alkalmazhatunk, a Hitman 2-ben ugyanis bármilyen tárgy felvehető, és akár fegyverré is alakítható. Természetesen visszatérnek a megszokott képességek is. A fegyveres harc mellett választhatjuk a lopakodás művészetét is. Felvehetünk bármilyen álcaruhát, a 47-es Ügynök képes teljes csendben lopakodni és gyilkolni. De alkalmazhatunk kreatívabb módszereket is, a célpont megmérgezésétől a felrobbantásáig. Megemlíthetjük még a Sniper Assassin módot is, amely egyedül vagy kétfős kooperatív módban is játszható. Ebben a módban mesterlövész puskával kell likvidálni a célpontokat, megadott idő alatt. Itt választhatunk három karakter közül (Agent 47, Knight, Stone), akik egyedi fegyverrel és lőszertípussal vonulnak a pályákon. Azoknak ajánljuk leginkább, akik szeretnék próbára tenni a 47-es Ügynök tudását és a saját kreativitásukat is.

A Hitman 2 eredetileg 2018-ban jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadia-ra.

Predator: Hunting Grounds

blank

Az 1987-es, klasszikus mozifilm alapján készült program a Friday the 13th: The Game-et és a Dead Alliance-t is tető alá hozó IIIFonic műhelyében készült, és bár megjelenésekor nem igazán nyerte el a közönség tetszését, az eltelt idő alatt csinosítgatták, így könnyen lehet, hogy egész más szemmel fogunk rá nézni, ha beszerezzük. Maga a játék egy online multiplayer, ahol a vadász vagy az áldozat szerepét is magunkra ölthetjük. Csatlakozhatunk egy 4 fős katonai osztaghoz, akik az érintetlen dzsungel mélyén harcolnak a Ragadozó ellen, és próbálnak minél több küldetést teljesíteni, mielőtt a yautja rájuk talál. De belebújhatunk az ő bőrébe is, és idegen technológiát használva vadászhatjuk le az osztag tagjait. A Predator: Hunting Grounds talán nem adja vissza Arnold Schwarzenegger kultikus filmjének minden szépségét, de egy délutáni/esti kikapcsolódásnak tökéletes lehet.

A Predator: Hunting Grounds eredetileg 2020-ban jelent meg PC-re és PlayStation 4-re.

Overcooked: All You Can Eat!

blank

A kiadó-fejlesztő Team17 most egy csomagban szállítja nekünk az Overcooked-sorozat első két darabját, plusz a kiegészítő tartalmakat is. Itt aztán van minden, mi szem-szájnak ingere, online multiplayer főzőcske, új szintek, szakácsok és természetesen az ezzel járó felfordulás, valamint kampány-és túlélési mód is. Ha pedig ehhez hozzávesszük azt a lenyűgöző, továbbfejlesztett látványvilágot, amivel a fejlesztők ellátták a játékot, elmondhatjuk, hogy ez a kooperációs „főzőtanfolyam”, kiváló szórakozásnak ígérkezik mindazoknak, akik a valódi konyha helyett/mellett a virtuálisban is szeretnének idegeskedni.

Az Overcooked: All You Can Eat! eredetileg 2020-ban jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Nintendo Switch-re, mi most viszont csak PS5-re tudjuk beszerezni.

Ez lenne tehát a PlayStation Plus őszi első kínálata, a trió tagjaira szeptember 7. és október 4. között lehet lecsapni, de holnapig még az augusztusi játékok is élesek.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak