Kapcsolat

Gaming

Hát persze, hogy az Assassin’s Creed Valhallából sem marad ki legalább egy híres cameó

Nálunk ugyan annyira nem ismert, a tengerentúlon azonban ezrek kiabálják a nevét.

blank

blank

Már csak ötöt kell aludni a vikinges Assassin’s Creed megjelenéséig, amiről bár már minden lényegi információt elsütöt a Ubisoft, kezdve a fejleszthető településtől az istenekkel való kapcsolaton át egészen a megjelenés utáni tartalmakig, de még így is akad néhány érdekesség a tarsolyban. Újonnan például azt tudtuk meg, hogy a játékmenet során nemcsak Lerion lányaival, valamint a legendás viking, Ragnar Lothbrok harcosaival akadhatunk össze, de akár a Los Angeles Dodgers ifjú titánjával, Cody Bellingerrel is.

A sportoló persze nem Bellingerként tűnik fel a történetben, hanem egy Otta Slugasson nevű karakterként, akinek “csak” arcát, hangját és mozdulatait kölcsönözte. Az MLB sztárjának karakterét leginkább úgy jellemezhetnénk, mint a következő Assassin’s Creed világának legügyesebb tüskés-bunksóbottal-messziről-felé-hajitott-szikladarabok-elütője (így, egy szusszal). Bellinger tehát nem hazudtolja meg magát, hiszen még a játékban is baseballos skilljeit fitogtatja, többek közt a sztori főhősének, Eivornak is, ami arra enged következtetni, hogy a rapcsaták és miegyéb időmúlatós tevékenységek mellett baseballozni is lesz lehetőségünk.

A hírességek videójáték(ok)ban való szerepeltetése nem számít már új keletű dolognak, elég csak Keanu Reeves (Mátrix) nevét említeni, aki a decemberben esedékes Cyberpunk 2077 egyik karakterét alakítja, de a brit rapper és dalszerző, Stormzy is kirándult már a virtuális világban a nemrégiben megjelent Watch Dogs: Legion révén – csak hogy néhányukat említsük.

Az Assassin’s Creed: Valhalla november 10-én jelenik meg PC-re (Ubisoft Store, Epic Games Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint Series X / S-re, 19-én pedig PlayStation 5-re is.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak