Kapcsolat

Sorozat

Az Esernyő Akadémia: a Netflix lerántotta a leplet a Sparrow Academy tagjairól

Izgalmasnak ígérkezik.

blank

blank

Még novemberben érkezett a hír, ami szerint a Netflix egy harmadik szezonra is megújítja rendhagyó szuperhősös sorozatát, Az Esernyő Akadémiát. A Gerard Way (The True Lives of the Fabolous Killjoys) képregényén alapuló történetnek már csak azért is érdemes várni a folytatását, mivel a Hargreeves-család múltbéli ténykedése alaposan összekutyulta a jelen történéseit (na meg azért, mert ez lesz Ellen, azaz Elliot Page első munkája azóta, hogy bejelentette transzneműségét), nem mellesleg a 2. évad fináléja is egy ciffhangerrel ért véget. Illetve mert végre reflektorfénybe kerül egy másik szuperhősiskola, a Sparrow Academy is, kiknek a Netflix most fedte fel igencsak veretes névsorát.

Hasonlóan a Hargreeves famíliához, a tagoknak itt is egyaránt van száma, valamint neve is. Sparrow 1-et, alias Marcust Justin Cornwell (A Jangle család karácsonya) fogja játszani, aki annak ellenére, hogy egy nyugodt, de határozott családfő, képes “pórázon tartani ” a csapatot. Sparrow 2-t Justin H.Min (New Amsterdam) alakítja, akit a korábbi évadokban Ben Hargreevesként láthattunk. Ben azonban itt már nem ugyanaz a kedves fiúcska lesz, mint ahogy emlékeinkben él, hanem egy számító és kegyetlen figura, aki mindent elkövet azért, hogy hatalmi státuszba emelkedjen. A hármas számút, Feit Britne Oldford (Hunters) fogja megszemélyesíteni. A lány egy igazi magányos farkas, aki mindennél jobban vágyik egy barátra. Sparrow 4, avagy Alphonso bőrébe Jake Epstein (Briliáns elmék) bújik: a karakter testének egészét hegek borítják, melyeket a törvénnyel való összeütközések során szerzett. Ám van egy másik oldala is, hiszen egyúttal ő az osztály ügyeletes bohóca, egyben pedig Sparrow 6-nak, a Cazzie David (Hannah Montana) által megszemélyesített Jayme-nek az egyetlen barátja is. Jayme egy meglehetősen félelmetes külsejű lány, akit ajánlatos messziről elkerülni. Genesis Rodriguez (Éjszakai hajsza) Sparrow 5-je, Sloan tipikusan az a személyiség, akit csak a kötelesség köt a családhoz, és csak az érdekli, hogy végre szabad legyen. Ennek ellenére mégsem ő a família igazi csodabogara, hanem a 7-es számú, aki – szó szerinti értelemben véve – egy telekinetikus kocka. Ettől függetlenül neki is van rendes neve (Christopher) és a többiek teljes értékű testvérként bánnak vele.

blank

Az Esernyő Akadémia 3. szezonjának eseményeiről ennél többet most még nem tudni, de ha minden a tervek szerint alakul, a kész produkciót már év végén, legkésőbb 2022 elején megkapjuk – már persze csak ha nem szól közbe a koronavírus-járvány, a február elején kezdődő forgatásokat pedig zökkenőmentesen végig tudják csinálni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak