Kapcsolat

Gaming

Az ingyenes The Division mellett most a Far Cry 3 is 100%-os árkedvezménnyel szerezhető be a Ubisoft Store-ból

blank

blank

A jelenleg is ellenszolgáltatás nélkül beszerezhető The Division és az Epic Games ingyen játékai mellé még egy nagyúgyú csatlakozott a Ubisoft jóvoltából, méghozzá a Far Cry széria koronaékszere, a legendás harmadik felvonás.

Habár az akció nem konkrétan a mi régiónknak szól, nincs szükség VPN-re vagy bármilyen egyéb bűvésztrükkre a program beszerzéséhez. Ahhoz, hogy a könyvtárhoz adhassuk a Far Cry 3-at, csupán annyi a teendő, mint EZEN a linkre keresztül bejelentkezni a Uplay fiókba mobil eszközről (csak úgy fog működni az akció), majd ezt követően rákattintani ERRE a linkre. Ha ez megvan, két gomb fog megjelenni, egy zöld és egy fehér kerettel, amelyek közül a fehéret kell választanunk – ennek köszönhetően nem irányít át minket a rendszer az oldal európai változatára. Ezek után megjelenik egy kék gomb is, ami mellett egy ¥0.00 ¥88.00-es árcédula látható (értelemszerűen erre megint csak rá kell bökni), ha pedig mindent sikerült jól csinálni, akkor egy ALL GOOD felirat ugrik fel a kijelzőn. Ezt követően a Far Cry 3 azonnal hozzáadódik a könyvtárunkhoz, a későbbiekben pedig bármikor letölthetjük majd és játszhatunk vele a Uplay kliensprogramon keresztül. Az akció a The Division-höz hasonlóan szeptember 8-ig él.

A Far Cry 3-at a Ubisoft Montreal és a Massive Entertainment közösen fejlesztette és adta ki 2012-ben PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, Xbox One-ra, PlayStation 4-re.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ne feledkezzetek meg szeptemberi nyereményjátékunkról sem, aminek keretein belül most két Marvel+ képregényt, egy steames Hellblade Senua’s Sacrifice kulcsot, fődíjként pedig egy 28 cm-es Baby Yoda plüss figurát nyerhettek meg.

Szeptemberi nyeremény-maraton: nyerj egy Baby Yoda plüss figurát, két Marvel+ képregényt, valamint egy steames Hellbalde Senua’s Sacrifice kulcsot

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak