Kapcsolat

Gaming

Az újgenerációs konzolokra is megjelenik az idei év egyik legfelkapottabb indie címe

A Cradle Games játéka a next-gen gépekről sem maradhat le.

blank

blank

Az idén júliusban debütált Hellpoint derült égből érkezett meg a Cradle Games jóvoltából, és bár végkifejletében nagyon távol áll a műfaj legjobbja címtől, mégis képes volt egy új és furcsa színt csempészni a soulslike műfajba. Ez többek közt annak köszönhető, hogy a fejlesztők nagyon jól elegyítették össze a Dead Space és a Dark Souls formuláját, ami által egy nagyszerű darabbal bővült a meghalós műfaj felhozatala.

A nem túl túlgondolt történet helyszínéül egy fekete lyuk mellett sodródó űrhajó szolgál, aminek fedélzete nem mellesleg mindenféle förtelmek fészkévé vált. A játékmenet során (amellett, hogy igyekszünk túlélni) összeesküvésekre, ördögi kísérletekre és rituálékra deríthetünk fényt, ráadásul 2021-től mindezt akár az újgenerációs masinákon is.

A TinyBuild Games kiadó által kiadott tájékoztató szerint 4K felbontás mellett 60 képkocka per másodpercenkénti sebességre lehet majd számítani PlayStation 5 és Series X / S konzolon, illetve a leköszönő generációs tulajdonosok ingyenesen frissíthetik majd változatukat az újra. Hogy pontosan mikor, azt egyelőre nem tudni.

A Hellpoint eredetileg PC, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch platformra jelent meg.

Játékkalendárium: íme, minden konzolos megjelenés.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak