Kapcsolat

Gaming

Az Uncharted és a The Last of Us fejlesztői máris új projektbe kezdtek

Hirtelen nem is tudjuk, minek örülnénk a leginkább…

blank

blank

A tavalyi év nem kevés megosztó címmel tette gazdagabbá a videójátékos felhozatalt, elég csak a Cyberpunk 2077-re, a Marvel’s Avengersre vagy éppen a The Last of Us Part 2-re gondolni. Az utóbbi ugyan kiemelkedik “sorstársai” közül, hiszen minden negatív visszhang ellenére több díjátadón is sikerült bezsákolnia egy-két (vagy több) elismerést. Na persze ez nem túl meglepő, hiszen a fejlesztésért felelős Naughty Dog mindig is kulcsfontosságú szerepet játszott a PS-es húzócímek megalkotásában. És ráadásul úgy tűnik, ez a közeljövőben sem fog változni, a Twisted Voxel értesülései szerint ugyanis az Uncharted és a The Last of Us még csak a kezdet volt, a jelek szerint pedig máris egy új projekt fejlesztésébe kezdtek.

És ez még nem minden, a lap állítását ugyanis több tény is alátámasztani látszik: egyrészt Vinit Agarwal és Richard Cambier dizájnerek társdirektorrá és direktorrá avanzsáltak – ugyanez történt Kurt Margenau és Anthony Newman dizájnerrel is is az Uncharted: The Lost Legacy után –, másrészt pedig több bennfentes is utalást tett már arra vonatkozóan, hogy egy még be nem jelentett projekt van készülőben boszorkánykonyhájukon.

blank

Ezt tetőzi, hogy decemberben egy sor új álláshirdetés is felbukkant a Naughty Dogtól, melyek közül számos még mindig betöltetlenül várja a jelentkezőket. Minden jel arra utal tehát, hogy megint valami nagy dobásra készült a csapat, bár ezen igazából semmi meglepő nincs, a show ugyanis nem állhat meg a The Last of Us után sem. Továbbá az sem elképzelhetetlen, hogy két egymással párhuzamosan készülő projektet is felvettek hosszú távú terveik közé. Hogy az új projektnek / projekteknek a The Last of Us kivágott többjátékos módjához lehet-e valami köze vagy az Uncharted-széria esetleges folytatásáról van szó, netán egy teljesen más, eddig ismeretlen címről, afelől csak találgatni tudunk. A logikus első lépés a törölt játékmód lenne, illetve a Part 2 PS5-ös változatának elkészítése, de ezekről éppúgy nem hallani semmit, mint a stúdió többi esélyes projektjéről.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak