Kapcsolat

Gaming

Az utolsó pillanatban halasztották el a magyar fejlesztésű King Arthur: Knight’s Tale megjelenését

Ahogy mondani szokás: mindegy, csak jó legyen!

blank

blank

Ami a magyar illetőségű NeocoreGames munkásságát illeti, igencsak szép és íves kört írt le az elmúlt tizenegy-két év során, és úgy fest, a The Incredible Adventures of Van Helsing játékok és a Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr után most pontosan ugyanoda kanyarodnak vissza, ahonnan elindultak: az Artúr-mondakörhöz. A tervek szerint a King Arthur: Knight’s Tale címre keresztelt játék korai hozzáférésben január első felében debütált volna a Steamen (valamikor később pedig konzolokon is), az utolsó pillanatban azonban mégis kénytelenek elhalasztani a megjelenést. Na persze megijedni nem kell, hiszen kevesebb mint két hétről van szó, az új dátum ugyanis január 26.

A kiadott sajtóközlemény szerint nagyon közel állnak ahhoz, hogy vállalható legyen az eredetileg Kickstarteren sikeres gyűjtést magáénak tudható játék rajtja. A késlekedés okaiként a lehető legtöbb bug kiirtását és általános csiszolgatást nevezték meg, és reményeik szerint a megjelenésig hátralevő közel kéthetes csúsztatás elég lesz arra, hogy a munka oroszlánrészét elintézzék.

blank

A Neocore eddigi munkáit látva nincs okunk az aggodalomra: a van helsinges és warhammeres produktumaik után az Artúr-mondakört fonákjánál megragadó King Arthur: Knight’s Tale is kellően látványosnak és hangulatosnak ígérkezik. Reméljük, hogy nem hiába halasztották el a megjelenését, ahogyan azt is, hogy egy gyors és sikeres korai hozzáférésű időszakot tudhat majd maga mögött a. Mi szurkolunk.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak