Kapcsolat

Film

A ’90-es évek nagysikerű pókemberes rajzfilmsorozatának hálószövője is tiszteletét teszi a Pókember: Irány a Pókverzum! 2-ben

Nocsak-nocsak…

blank

blank

A 2018-ban bemutatott Pókember: Irány a Pókverzum! hatalmas siker volt, a közönség mellett a szakma is imádta, ráadásul még egy, a legjobb animációs filmnek járó Oscar-szobrocskával is gazdagabbá tette a Sony-t. Ez többek közt a vizuális megvalósításnak és formabontó történetnek köszönhető, amiért a főhős Miles Moralesen kívül jónéhány másik falmászó is felbukkant benne különböző dimenziókból. Na azt egy ideje már tudni, hogy az Irány a Pókverzum! utolsó snittjével közel sem ért véget a történet, és gőzerővel készül a második rész, melyben úgy fest, a ’90-es évek nagysikerű pókemberes rajzfilmsorozatának hálószövője is tiszteletét teszi, méghozzá az őt akkor megszólaltató Christopher Daniel Barnes (J.A.G. – Becsületbeli ügyek) közreműködésével [értsd, ezúttal is ő szolgáltatja majd a karakter hangját].

Amint arról a The Hasthag Show beszámolt, a tárgyalások Barnes és a filmet gyártó Sony Pictures között már a végső stádiumban járnak, és bár a szerep nem túl jelentős, de azért a színésznek minden bizonnyal kedvére való lenne újra eljátszani az 1994 és 1998 között futott Pókember sorozat címszereplőjét, akit annak idején összesen 65 epizódban szólaltatott meg. Barnes szerepeltetése már csak azért is lehet releváns, mivel a Pókember: Irány a Pókverzum! 2 erősen hajazni fog a ’90-es évek produktumának stílusára, nem mellesleg ugyanezen univerzum más szereplői is fel fognak bukkanni benne. Hogy pontosan kik, az egyelőre nem derült ki.

blank

Ugyan megannyi kérdőjel van még a részünkről, az azonban biztos, hogy a Pókember: Irány a Pókverzum! 2 tavaly nyár óta hegesztés alatt áll, és ha minden a tervek szerint alakul, jövő ősszel kerül a mozikba. Az animációs film rendezője Joaquim Dos Santos (Korra legendája), a produceri feladatokat Phil Lord és Christopher Miller (Lego Batman: A film) látja el, zenéjét pedig Daniel Pemberton (Ragadozó madarak) szerzi.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak