Kapcsolat

Sorozat

Azt beszélik: Pedro Pascal kiszállt a The Mandalorian sorozatból

blank

blank

Hosszú várakozást követve a múlt héten végre megkaptuk a Disney+ élőszereplős Star Wars tévésorozata, a The Mandalorian folytatásának első előzetesét, ami bár nem túl beszédes a cselekményt illetően, az viszont kiderült, izgalmakból ezúttal sem lesz hiány. Ugyanakkor amit a felvételek nem tükröznek, azok a forgatással kapcsolatos bonyodalmak, melyekről már korábban is lehetett hallani pletykákat, most azonban igen súlyos dolgokat szellőztettek meg bizonyos források.

A napokban több külföldi hírportál – köztük a MovieWeb és a Deseret – is arról számolt be, hogy egy magát bennfentesnek mondó, ám névtelen forrás szerint a The Mandalorian címszereplőjént alakító Pedro Pascal (Trónok harca, Wonder Woman 1984) a második évad közepén fogta magát és kihátrált a széria mögül.

A pletykák szerint a színész távozásának oka, hogy többet szeretett volna a mandalori páncél nélkül forgatni, speciális kérésével pedig nemcsak a kreatív stábot, de még a Lucasfilmet is megkereste, akik egyszerűen csak elhajtották őt. Egészen pontosan azt “javasolták”, ha nem tetszik, amit csinál, akkor akár le is léphet, Pascalnak pedig nem is kellett ennél több, szedte a sátorfáját és elhagyta a stábot az évad forgatásainak derekán.

Hogy valóban egy megtörtét esetről vagy csak valaki szórakozottságáról van szó, az nem tudható, ugyanis hivatalosan sem korábban, sem a pletyka óta nem cáfoltak vagy erősítettek meg hasonlót –mindenesetre nem árt komoly fenntartásokkal kezelni a hírt, és noha ha Pascalt nem is látni sűrűn sisakja nélkül, mi azért reméljük, csak egy légből kapott rémhírről van szó.

A The Mandalorian azon kiváltságos produkciók közé tartozik, aminek munkálatait még sikerült befejezni a pandémia kirobbanása előtt, így komplikáció nélkül debütálhat október 30-án a Disney+ streaming platform kínálatában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, nehogy lemaradj, és ne feledkezz meg szeptemberi nyereményjátékunkról sem, aminek keretein belül most két Marvel+ képregényt, egy steames Hellblade Senua’s Sacrifice kulcsot, fődíjként pedig egy 28 cm-es Baby Yoda plüss figurát van lehetőség elvinni tőlünk.

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak