Kapcsolat

Másvilág

Baby Yoda után itt van Baby Jar Jar Binks is

blank

blank

Ha Baby Yoda önmagában eddig nem értelmezte át a cuki szó jelentését, akkor itt van még egy elbébisített teremtény a Star Wars univerzumából.

A tavalyi év egyik kisképernyős szuperszenzációjaként kétségtelenül az első messzi-messzi galaxisban játszódó élőszereplős széria, a The Mandalorian említhető – aminek hamarosan már a második évada is érkezik a Disney+ kínálatába –, ám sikere nem is feltétlenül a történetének, sokkal inkább a Baby Yoda néven elhíresült Gyermeknek köszönhető – akit ráadásul egy nyereményjáték keretében most meg is nyerhettek tőlünk (részletek ITT). Sejthető volt tehát, hogy előbb-utóbb nem csak Yoda mester 50 éves csecsemőváltozata fogja kiakasztani a cukiságmérőt, hanem más idegen fajú karakterek is feltűnnek majd a porondon.

Ez így is lett, ugyanis egy Leonardo Viti nevű 3D modellező megálmodta, milyen lenne az egész Star Wars univerzum talán legmegosztóbb karakterének, Jar Jar Binksnek bébi változata. Viti természetesen az elképzelést egy pár másodperces animációval is demonstrálta, a végeredmény pedig annyira jól sikerült, hogy a pöttöm gungent akár a filmekben / sorozatokban is simán el bírnánk képzelni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, nehogy lemaradj, és ne feledkezz meg szeptemberi nyereményjátékunkról sem, aminek keretein belül most két Marvel+ képregényt, egy steames Hellblade Senua’s Sacrifice kulcsot, fődíjként pedig egy 28 cm-es Baby Yoda plüss figurát van lehetőség elvinni tőlünk.

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak