Kapcsolat

Film

Befejeződött a Borderlands forgatása, amit az alkotók egy Claptrapről készült fotóval jelentettek be

Jó hír, a premierre azonban még várni kell egy cseppet.

blank

blank

Jól tudjuk, hogy a videojátékadaptációkon átok ül, mivel eddig úgy igazán egyik sem tudott kiemelkedően sikeres lenni. A közeljövőben viszont könnyen lehet, hogy megváltozik a helyzet, érkezik ugyanis a Tom Holland (Mindig az ördöggel) főszereplésével készült Uncharted, valamint az Eli Roth (Motel-filmek, Kabinláz) rendezte Borderlands is, aminek épp most fejeződött be a magyarországi forgatása, amit az alkotók stílszerűen egy Claptrapről, a franchise legnépszerűbb karaktereinek egyikéről készült fotóval jelentettek be a Twitteren.

A mindig okoskodó robotról (aki egyébként a komikus Jack Black {King Kong} hangján fog megszólalni) készült fénykép mellé a “Claptrap szerette volna elmondani, hogy biztonságban leért a lépcsőn. Ennek, valamint a Borderlands-film forgatásának is vége! Találkozunk a vetítőtermekben 20XX-ban” szöveget írták, amiben a dátumban szereplő két X bombáknak felel meg. Ez a kis motívum sok mindenre utalhat, többek között az időzítésre, hiszen a Borderlands már bő hat éve tervbe van véve, de az események csak a közelmúltban gyorsultak fel igazán: a gyártó Avi és Ari Aradot tette meg a projekt producereivé, (Pókember, Venom, Morbius) a rendezői székbe az előbb a már említett Roth-ot ültette, a színészek közé pedig olyan neveket szerződtetett, mint Cate Blanchett (A Gyűrűk Ura-trilógia), aki Lilithet fogja játszani, Kevin Hart (Életrevalók), aki Rolandként lesz látható, valamint Jamie Lee Curtis (Halloween) is felbukkan, aki az archeológus Tennis bőrébe fog bújni. Mellettük színre lép még többek között Édgar Ramirez (American Crime Story, Carlos), mint Deukalian Atlas és Gina Gershon (Riverdale) is, mint Moxxi. És hogy a kép teljesen legyen, a szinopszist is nyilvánosságra hozták, amely szerint a fentebb említett kompániának (kiegészülve az Ariana Greenblatt {Bosszúállók: Végtelen háború} által játszott Tiny Tinaval, valamint annak védelmezőjével, a Florian Muntenau {Creed II.} megszemélyesítette Krieggel) össze kell fognia, hogy a Pandoran megtalálják Atlas eltűnt lányát, akinek birtokában lehet a kulcs egy elképzelhetetlen hatalomhoz.

blank

Persze a forgatásokkal a munka még közel sem ért véget, hiszen az utómunkálatok még hátravannak, de hogy az április elején kezdődött munka (tekintettel a fennálló körülményekre) érdemi része ilyen hamar elkészült, mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény. A Craig Mazin (Csernobil) forgatókönyvéből készült Borderlands valamikor 2022-ben debütál a mozikban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak