Kapcsolat

Gaming

Befutott a Call of Duty: Vanguard előzetese

blank

blank

Az Activison augusztus 19-én a Call of Duty: Warzone keretén belül végre felfedte nekünk a franchise legújabb, Vanguard című részét. Az epizód, mely a díjnyertes Sledgehammer Games égisze alatt készült, ismét a második világháború borzalmaiba kalauzol el minket, az európai hadszíntér mellett pedig az észak-afrikai, illetve a csendes-óceáni térség is terítékre kerül. A játékmenet során nem kevesebb, mint négy karakter bőrébe bújhatunk bele, ők az amerikai haditengerészet felderítőosztagához, a Vörös Hadsereg 138-as lövészosztagához, a brit 9. ejtőernyős zászlóaljhoz, valamint az ausztrál 9. gyalogsági szakaszhoz tartoznak.

Ami a multiplayert illeti, ebben a módban 20 pálya közül válogathatunk, amiket az alkotók továbbfejlesztett Gunsmith és Caliber rendszerekkel láttak el, valamint tiszteletét teszi a Modern Warfare-ben már látott Champion Hill is a maga 2vs2 modjával. Ezenfelül kapunk egy kooperatív zombi módot is, amely mögött a Treyarch Studios áll, és amiben felismerhetőek lesznek a Dark Aether elemei is.

A Vanguard a Modern Warfare grafikus motorjával készült, és cross-play támogatásban is kapott, azaz különböző platformokon is játszhatunk barátainkkal, a mentett állást pedig átvihetjük magunkkal arra a masinára, amin folytatni szeretnénk a mókát. Természetesen itt is lesz Warzone, méghozzá PC-n megújuló anti-cheat rendszerrel, és tovább lépegethetünk felfelé a ranglétrán, felhasználva az új epizód tartalmait is.

Ez lesz hát a Call of Duty: Vanguard, mely november 5-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re. Csekkoljátok az előzetest.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon, valamint ha érdemesned látod, támogasd munkánkat Patreonon, hogy fejlődni tudjunk!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak