Kapcsolat

Film

Befutott a Venom 2. – Vérontó első előzetese

Szimbióták… szimbióták mindenhol.

blank

blank

A képregényekben a gonosztevőknek legalább olyan fontos szerepük van, mint a jófiúknak, hiszen nélkülük nem létezne az a cél, amiért utóbbiak (akár a halálukig) küzdenek. Persze ettől még ritka kivételnek számít az a film, melynek főszereplői ezek a gazfickók. A 2018-ban bemutatott Venom azonban megmutatta, hogy ezek az antihősmozik igenis életképesek. A Tom Hardy (Mad Max – A harag útja) főszereplésével készült produkció zajos meglepetéssikert aratott, világszerte 850 millió dollárt termelt a pénztáraknál, így evidens volt, hogy belátható időn belül elkészül a folytatás. Ez azóta meg is történt, a Venom 2-nek pedig (mely a Vérontó alcímet kapta) pedig most be is futott az első előzetese.

A három évvel ezelőtt bemutatott film folytatásában a Hardy alakította Eddie Brock (és vele együtt persze a földönkívüli szimbionta, Venom) az első rész stáblistás jelenetében látott Woody Harrelson-féle (Solo: Egy Star Wars-történet) Cletus Kasady, alias Vérontó útját fogja keresztezni, amely párosítás a mozi első előzetese alapján sok mindenben (látványban és akcióban mindenképpen) rákontráz az elődre. És természetesen Eddie belső harca Venommal szintén új fejezettel fog bővülni, a kérdés immár csak az, hogy láthatjuk-e mindezt a Sony által legutóbb meghatározott szeptemberi időpontban, vagy jön egy újabb halasztás. Reményeink szerint az előbbi fog megvalósulni, már csak azért is, mert három év hosszú idő, különösen egy ilyen kasszasiker folytatásának esetében.

A Venom 2. – Vérontó főbb szerepeiben Hardyn és Harrelsonon kívül Michelle Williamset (A legnagyobb showman), Reid Scottot (Az alelnök), és Naomi Harrist (Rampage: Tombolás) láthatjuk (aki a pletykák szerint Kasady szeretőjét, Shrieket fogja megformálni). A film rendezője Andy Serkis (Maugli: A dzsungel legendája), a forgatókönyvet Kelly Marcel (A szürke ötven árnyalata) írta. Érdekesség, hogy Venom után nemsokkal a Sony egy másik antihőse, Morbius is megérkezik a gyöngyvászonra Jared Leto (Szárnyas fejvadász 2049) alakításában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak