Kapcsolat
blank

A rajongók régi álma látszik valóra válni, ugyanis egy pár hónappal ezelőtt a Viz Media jelentette a nagy hírt, ami szerint Takahasi Rumiko, a széria atyja ismét összeállt az Inuyasha animeváltozatáért is felelő Sunrise Studióval, hogy a Yashahime: Princess Half-Demon címre keresztelt folytatás képében mesélje tovább történetét.

A folytatásszériáról az tudható, hogy ezúttal Sesshomaru ikerlányai, Towa és Setsuna, illetve unokatestvérük, Moroha (Inuyasha és Kagome gyermeke) kerülnek a középpontba, amikor is a démonhercegnő, Yashahime az ikrek nyomába szegődik. A hivatalos leírás szerint a történet elején Towa és Setsuna elszakadnak egymástól egy erdőtűz következtében, Towa azonban a modern világban köt ki. Végül tíz évet tölt el Kagome testvérénél, Sota Higurashinál, mielőtt sikerül visszatérnie világába, ám akkorra a démonvadásszá vált testvére, Setsuna rég elfeledte őt. Ezen a ponton jön képbe Moroha, hogy aztán együtt szerezzék vissza a nővérek közös múltját.

A Yashahime: Princess Half-Demonnek hivatalos premier dátuma még nincs, de az előzetes információk szerint valamikor idén ősszel debütál Japánban, azonban a produkció angol változata is zöld utat kapott, így a sorozat valamivel később a Netflix és a Hulu streaming platform kínálatában is elérhető lesz.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak