Kapcsolat

BREAKING

Bejelentették a Diablo 2 felújított változatát, valamint a Diablo IV egyik új karaktere is megmutatkozott a 2021-es BlizzConline keretében

Végre!

blank

blank

Régóta csiripelik már a madarak, hogy a Blizzard a Diablo IV és a kizárólag mobilokra érkező Diablo: Immortal mellett a legendás 2000-es második epizód újrahangszerelésén is ügyeskedik. Csakhogy a fejlesztők korábban több ízben is kijelentették, hogy bár részükről semmi akadálya nem lenne egy Remake összeütésének, a fejlesztői alapok lényegi része azonban odaveszett annak idején, ezáltal pedig mindent az alapjaitól kellene felépíteniük, ami hát… nagyon nem lenne ínyükre. Akkor úgy tűnt, a Blizzard nem fogja nekidurálni magát a Diablo 2 Remake-nek, de úgy fest, menet közben csak rászánták magukat, a tegnapi BlizzConline keretében pedig be is jelentették azt Resurrected alcímmel, méghozzá egy videó menetkíséretében.

A konkrét ráncfelvarrásokat illetően amellett, hogy a 2D-s sprite-modelleket immáron 3D-s alapú renderelésre cserélték, új animációkkal, effektekkel és dinamikus fényekkel fűszerezték, no meg persze a hangot is Dolby Surround 7.1-hez keverték újra, a “4K-képességről” már nem is beszélve. Továbbá az is kiderült, hogy a Resurrected az alapjáték mellett a Lord of Destruction kiegészítést is tartalmazni fogja, valamint a többjátékos mód (azaz kooperatív) sem marad el, amibe PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és természetesen Xbox Series X / S-en lesz lehetőségünk akár nyolcfős csapatba verődve belevetni magunkat, a cross-progressionnek köszönhetően ráadásul platformtól függetlenül. Emellett PC-re már most előrendelhetővé vált mind a Resurrected (40 dollár), mind pedig az úgynevezett The Diablo Prime Evil Collection (60 dollár) kiadás – ez utóbbi a Diablo II: Resurrectedet, a Diablo III-at és Reaper of Soul, illetve Rise of the Necromancer kiegészítőket tartalmazza némi exkluzív kozmetikai elemmel megspékelve.

És ha mindez még nem volna elég, a rendezvényen a várva várt Diablo IV is rivaldafénybe került kicsit, leleplezték ugyanis a játék negyedik kasztját, ami a rogue osztályt képviseli majd, képességét illetően pedig csapdákkal és távolsági fegyverekkel operál leginkább.

A Diablo 2: Resurrected valamikor idén fog megjelenni a fentebb említett platformokra (lesz egyébként egy zárt alfatesztje is, amelyre ITT van lehetőség jelentkezni), a negyedik felvonás pedig a tervek szerint a jövő év folyamán fog debütálni PC-re és konzolokra.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak