Kapcsolat

BREAKING

Ben Affleck és Michael Keaton is magára ölti Batman jelmezét a The Flash-filmben

blank

blank

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, Michael Keaton júniusban arról tárgyalt a Warner Bros. stúdióval, hogy harminc évvel a Batman visszatér után újra magára öltse a denevérember jelmezét a 2022-re tervezett The Flash-filmben. Végül Andy Muschiette, a produkció rendezője a Vanity Fair magazinnak adott interjújában jelentette be, hogy Keatonnak sikerült megállapodnia a stúdióval, valamint azt is elárulta, hogy nem Tim Burton Batmanje lesz az egyetlen nagy visszetérő, hanem Ban Affleck is, aki szintén a detektív szerepében tűnik fel újra.


Még 2019. januárjában robbant a hírt, hogy Ben Affleck, Batman megformálója a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és Az Igazság Ligája után magánéleti problémák miatt kénytelen kihátrálni a DCEU mögül. Így jött aztán Matt Reeves rendező és Robert Pattinson denevérembere a képbe, az viszont már az elején világossá vált, hogy Pattinson nem Affleck helyét veszi át, mi több a The Batman címen érkező produkció még csak a moziverzumnak sem lesz a része – tehát az Igazság Ligája azon a ponton denevér nélkül maradt.

Idén februárban aztán Affleck a New York Times portrécikkében vallott bővebben távozásának okairól: többek közt az derült ki, hogy ugyan a filmek bukása és az újraforgatások is stresszesen hatottak rá, ám mindennek a hátterében valójában a Jennifer Garnerrel való házassága, valamint alkoholproblémái álltak. Akkor nagyon úgy tűnt, hogy a színész emiatt végleg a szögre akasztotta az igazságosztó köpenyét, azonban a Warner Bros.-nak végül nemcsak Michael Keatont, de Afflecket is sikerült visszaédesgetnie Bruce Wayne szerepéhez.

blank

Ahogy azt korábbi cikkünkben írtuk, a régóta tervezett és számtalanszor elhalasztott Villám-film a Flashpoint című, párhuzamos univerzumokat felvonultató képregényt veszi alapul. Ebben a sztoriban eredetileg nem Bruce Wayne, hanem az apja, Thomas a denevéres szuperhős, a bűn bohóchereg(nőj)e pedig maga Martha Wayne. A képregényt adaptáló film nyilván nem pont ezt a vonalat fogja követni, ugyanis Flash a Tim Burton-féle Batman univerzumában fog kikötni, ahol összetalálkozik Keaton már jóval idősebb bőregerével, az viszont nem teljesen tiszta, hogy Affleck hogyan jön majd képbe.

Ugyanakkor a rendező annyit azért elárult, hogy a produkció elsősorban az Ezra Miller által alakított Villám történetére fókuszál majd, de nagy szerep jut majd a (korábbi) DCEU-s Sötét Lovagnak is. Hogy ez pontosan mit is jelent, az nem tudható, de az ígértek szerint a karakter részéről egy komoly érzelmi történetre lehet számítani, amilyenre korábban sosem volt példa a DC képregényfilmek történetében.

És ha ez még nem volna elég, a filmben nem csak Bruce Wayne lesz az egyetlen szuperhős, akinek egyszerre több alteregója is feltűnik a filmben, de hogy kiről (vagy kikről) van szó, azt Muschiette most még nem volt hajlandó elárulni. Az eredeti sztoriból kiindulva itt Wonder Woman és Aquaman, valamint Superman is szóba jöhet – ne feledjük, hogy Henry Cavill is tárgyalt korábban a visszatérésről, ami biztosan nem Az acélember 2-re és nem is a Snyder’s Cut egyes jeleneteinek újraforgatásáról szólt.

Az egyelőre cím nélküli Flash-film a tervek szerint 2022. június 3-án kerül mozikba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak