Kapcsolat

Film

Már készül az Amerika Kapitány 4, és ráadásul még Chris Evans is visszatérhet benne

Soha ne mondd, hogy soha.

blank

blank

Múlt hét pénteken ért véget a Marvel Studios második élőszereplős sorozata, a The Falcon and the Winter Soldier, melynek záróepizódjában az Anthony Mackie (A bombák földjén) által játszott Sam Wilson (azaz Sólyom) már a csillagos-sávos uniformisban tetszelgett. Amit könnyen lehet, hogy egyhamar nem is fog levetni, a finálé után mindössze egy nappal érkezett ugyanis a hír (vagy inkább pletyka), hogy a stúdió elkezdte fejleszteni a negyedik önálló Amerika Kapitány filmet. Persze hivatalosan nem erősítették meg, hogy Mackie lesz a főszereplő, a dolgok azonban nagyon ebbe az irányba folydogálnak jelenleg. A legújabb értesülések szerint viszont egy régi ismerős is visszatérhet az Amerika Kapitány 4-ben, méghozzá a figurát igazán híressé tevő Chris Evans (Tőrbe ejtve) képében.

A hírről ugyanaz a Deadline számolt be, aki pár hónappal korábban már szintén megszellőztette Evans visszatérését az MCU-ba, igaz, nem főszereplőként, hanem harcostársai önálló kalandjában és/vagy közös produkció(k)ban való részvételként. A színész akkor érdemben nem kommentálta az ügyet, ami valahol érthető, hiszen a 2019-es Bosszúállók: Végjáték végén hivatalosan is “nyugdíjba vonult” mint Amerika Kapitány, átadva ikonikus pajzsát a már említett Sólyomnak. De még maga Kevin Feige Marvel vezér is kizárta annak lehetőségét, hogy Evans visszatérhet a szerephez. A Deadline szerint viszont a negyedik Amerika Kapitány film (melynek forgatókönyvét a The Falcon and the Winter Soldier stábját is erősítő Malcolm Spellman és Dalan Musson írja) egy teljesen különálló, független projekt lesz, így tehát könnyen elképzelhető, hogy újra találkozhatunk Steve Rogers-szel valamilyen formában.

Érdekesség egyébként, hogy a színész a pletykák szerint Johhny Storm / Fáklya bőrébe is újra belebújhat, akit a 2005-ös Fantasztikus Négyesben, illetve 2007-es folytatásában formált meg, valamint egy HYDRA színeiben tetszelgő Amerika Kapitány is szóba jött, mint felvetés. A stábtagok nyilatkozatai alapján nem egy hiteles információról van szó, de mint az tudvalévő, ilyen esetben nem mindig szólnak igazat az érintettek, illetve a jövőt sem ismerni, na meg ott van annak ténye, hogy hamarosan ténylegesen is megnyitja kapuit a multiverzum, amelyet az MCU 4. fázisát megnyitó WandaVision döngette meg először.


Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak