Kapcsolat

Sorozat

Chucky visszatér: sorozat készül a Gyerekjáték filmből, egy rövidke kedvcsináló is érkezett

blank

blank

Még 2018 elején röppent fel a hír, hogy Chucky, a gyilkos baba újfent visszatér, amikor is maga Don Mancini, a Gyerekjáték, illetve a pszichopata baba atyja bejelentette, hogy a karakter kisképernyős adaptálásán munkálkodik. A szériáról azóta nagyon keveset hallottunk, legutóbb 2019-ben, de végül pár napja bejelentették a sorozat révbe értét a Syfy televíziós csatorna és a USA Network égisze alatt. A hírt egy rövidke kedvcsinálóval is megtámogatták.

A bejelentés hallatán most sokan joggal kaphatnak a fejükhöz, hogy a legszebben mondva is borzalmasan elsült Freddy Kruger, a Sawyer család (A texasi láncfűrészes mészárlás) vagy éppen Chucky (Gyerekjáték) “feltámasztása” után miért is kell tiszta lappal indítani egy korábban jól működő, kultikus horror-testet, főleg ha az negyedjére történik meg – ne feledjük, Chucky eddig három különálló történetben bukkant fel: a klasszikus filmsorozatban, a 2013-as Chucky átka és annak folytatásaiban, legutóbb pedig a 2019-ben bemutatott Gyerekjátékban láthattuk. Egy ideig azt rebesgették, hogy a vörös hajú szörnyeteg legközelebb egy második világháborús környezetben térhet vissza – amit valljuk be, elég röhejesen hangzik –, az állítás azonban hamisnak bizonyult (szerencsére). A nemes egyszerűséggel csak Chucky névre hallgató sorozat történetről annyit már lehet tudni, hogy címszereplője ezúttal egy kisvárosi garázsvásáron tűnik majd fel, hogy aztán egy egész szérián át riogassa újdonsült “gazdáit”. Jó hír továbbá, hogy a produkció ezúttal nem reboot lesz, hanem az 1988-ban bemutatott ötrészes klasszikus Gyerekjáték filmsorozat történetét meséli majd tovább.

A stábról eddig nagyon kevés információ derült ki: ami biztos, hogy a forgatókönyvet ezúttal is Don Manchini szállítja Nick Antosca (Channel Zero, A tett) közreműködésével, illetve Chucky hangját ismét Brad Dourif, míg a menyasszonya, Tiffanyét pedig Jennifer Tilly kölcsönzi majd – tehát a női gyilkos baba is feltűnik a történetben. Don Manchini korábban azt nyilatkozta, hogy a tervek szerint a sztori nyolc egy órás epizódból fog összeállni, ám az információ nem jogerős, így nem árt fenntartásokkal kezelni.

A Chucky az Egyesült Államokban a SYFY és az USA Network csatornákon debütál majd valamikor 2021-ben, hogy nálunk hol és mikor lesz látható, az egyelőre rejtély.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak