Kapcsolat

Gaming

Csak később érkezik a Village mellé dukáló Resident Evil Re:Verse

Nem lesz dupla élvezet.

blank

blank

Idén ünnepli a 25. születésnapját a Resident Evil franchise, aminek apropóján nemcsak egy izgalmasnak ígérkező új mozifilm és egy netflixes sorozat érkezik a rajongók legnagyobb örömére, hanem a régóta várt, Village alcímű folytatás is. Ugyanakkor a Capcom egyfajta ajándékként újfent mellé csomagol egy többjátékos módra kihegyezett epizódot is, ami a Resident Evil Re:Verse névre hallgat. A játék már korábban kapott két nyílt bétatesztet is, amelyek keretében bárki belekóstolhatott a játékmenetbe, ez azonban a legszebben szólva sem nyűgözte le a játékosokat. Nem csoda hát. hogy a Capcom ennek apropóján úgy határozott, mégsem adja oda Re: Verse-t a Village vásárlóinak, legalábbis egyelőre, hogy alaposan átalakítsa azt. Hogy május 7. helyett mikor jelenik meg végül, azt nem tudni, csupán arra derült fény, hogy valamikor a nyár folyamán számíthatunk érkezésére – számolt be róla a Gamespot.

Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Capcom sosem kommunikálta, hogy a Re: Verse valóban a május 7-én piacra kerülő Village mellett egy csomagban érkezik majd, csupán annyit mondtak, hogy ingyenes lesz mindazoknak, akik megvásárolják a Village-et. A magunk részéről ebben mi egy szép mentést látunk, azt azonban határozottan megértjük, hogy ha a fejlesztők pedig foggal-körömmel azon igyekeznek, hogy minden flottul menjen a Re:Verse kapcsán. De hogy végül mit lehet kihozni egy olyan online lövöldözős Resident Evilből, ahol a játékosok a széria legismertebb karaktereinek és ellenfeleinek bőrébe bújhatnak bele, hogy egymást vadásszák (szerintük ez egy borzasztó alapkoncepció), azt nem tudni. Mindenesetre bízunk benne, hogy van még remény a Re: Verse számára, és nem lesz akkora bukó, mint például a Resident Evil 3: Remake mellé adott Resistance is volt.

A Resident Evil Re:Vers-re tehát egy picit még várnunk kell, a Village viszont továbbra is május 7-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Google Stadia-ra. A programról egyébként a nemrég lezajlott Resident Evil Showcase keretében ismét megtudhattunk néhány izgalmas dolgot.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kattints a kommenteléshez

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felkapottak